ne žele da se razdvajaju ni na trenutak

ONA POSEBNO VODI RAČUNA O JEDNOJ VAŽNOJ STVARI: Luka Jović i Sofija Milošević započinju zajednički život?

3

Sofija Milošević sve više vremena provodi u Madridu kod svog dečka, fudbalera Luke Jovića, zbog čega je, prema pisanju domaćih medija, odlučila da se i zvanično preseli u prestonicu Španije.

foto: Instagram
foto: Instagram

Sofija i Luka nedavno su, nakon kratkog prekida, obnovili ljubavnu vezu,  tvrde mediji, a sad su odlučili da odu korak dalje i otpočnu zajednički život, piše Kurir.

 

— Luka i Sofija su konačno preležali dečje bolesti i sada je njihova veza čvrsta i stabilna. Odlično funkcionišu, lepo se slažu i maltene žive zajedno. Toliko im je lepo da nijednog trenutka ne žele da se razdvajaju. Sofija odavno nema angažmane vezane za inostranu modu, a obaveze koje ima može da završava iz Madrida. Zato sada više vremena provodi u Španiji nego u Srbiji, a ubuduće će provoditi još više — naveo je izvor ovog lista.

 

Kako se navodi, Sofija poštuje vreme koje Luka provodi sa sinom, kao i obaveze koje ima prema majci svog deteta — bivšoj izabranici Anđeli Manitašević, i tada će ona biti u Beogradu.

 

1 / 11 Foto: Profimedia

 

Ona izuzetno vodi računa o tome da se ne meša u obaveze koje Luka ima prema sinu, kao i njegovoj majci Anđeli Manitašević. Štaviše, kad god porodica Jović dolazi u Španiju, ona se vrati u Beograd, pa onda Luka dođe u prestonicu, pa se zajedno vrate za Madrid. Zasad tako funkcionišu — rekao je izvor gorepomenutog medija i dodao:

 

Miloševićeva je ušla u Jovićev ritam i obaveze koje ima u klubu i već se navikla na život u Španiji. Doduše, njih dvoje umeju da se podžapaju kao pas i mačka, ali za razliku od pre mesec dana, uspeli su da shvate šta im je prioritet i sada brzo rešavaju svaku nesuglasicu. Još nisu pričali o braku, ali ako se budu lepo slagali, ni to nije isključeno jer su veoma zaljubljeni.

 

 

makonda-tracker