sve puca od ljubavi

Zagrljaji, poljupci, a ona u haljini boje duge: Miona Marković prelepim fotografijama konačno pokazala dečka

0

Mnogi predviđaju da je pre njom velika glumačka karijera 

foto: Instagram
foto: Instagram

Naša mlada glumica Miona Marković osvojila je srca publike u nekoliko filmskih ostvarenja koja smo imali prilike da gledamo u proteklom periodu na našim malim ekranima.

 

Osim odličnom glumom Miona pažnju privlači i zbog izuzetne lepote, ali i načina na koji se u javnosti ponaša. Ona je uvek opuštena, prijatna i ne skida osmeh s lica.

 

 

Ipak, javnost je često interesovalo i da li je miona srećna u ljubavi, a glumica nije o tome javno govorila.

 

Ipak, čini se da je sada došlo vreme da ponosno objavi lepe vesti i konačno pokaže ko je muškarac koji je osvojio njeno srce. 

 

Ona je na svom Instagram profilu nedavno objavila fotografije na kojima se vidi da je srećna u zagrljaju jednog mladog momka. 

 

 

- S tobom plesaću kroz žanrove života, ubi me patetika i lepota - stajalo je u opisu pored fotografije. 

 

Ovim je Miona, reklo bi se, želela celom svetu da da do znanja da je srećna i zaljubljena do ušiju, a po onome što se na slikama može videti reklo bi se da i njen momak beskrajno uživa. 

 

 

Od jeseni ćemo mladu glumicu, ćerku istoričara Predraga Markovića, gledati u špijunskom trileru "Vera", producentkinje Danke Milošević, reditelja Nedeljka Kovačića i koscenaristkinje Kristine Đuković, inspirisanim životom Vere Pešić, mlade žene koja je za vreme Drugog svetskog rata bila višestruki tajni agent.

 

Najteži zadatak pred njom čeka je u pozorištu, jer će zapevati u operi "Deca". Za Kurir dramska umetnica otkriva šta će raditi preko leta i kakva je na novom projektu bila partnerka Jovana Stojiljković.

 

 

makonda-tracker