kao u snu

Jedan detalj svemu daje notu LUKSUZA: Kupatilo Sofije Milošević je prava oaza i primer kako iskoristii mali prostor

0

I najmanja prostorija može da bude pravi raj i najprijatniji kutak u domu ukoliko se mudro iskoristi svaki centimetar, a kupatilo beogradskog stana manekenke Sofije Milošević prava je inspiracija

foto: sofijamilo/Instagram
foto: sofijamilo/Instagram


Manekenka Sofija Milošević poznata je po istančanom ukusu – ona nosi komade najpoznatijih brendova, uživa u najluksuznijim restoranima i ekskluzivnim svetskim destinacijama. Zato ni ne čudi što je i njen dom pravi mali raj, koji izgleda kao istrgnuta stranica iz prestižnih magazina o uređenju doma.


Izabranica fudbalera Luke Jovića ne deli previše detalja iz njihove svakodnevice, a sada je napravila izuzetak i pokazala jedan kutak – kupatilo njenog stana u Beogradu.

 

U pitanju je prostorija koja nije velikih dimenzija, ali je sav prostor mudro iskorišćen i vrlo praktičan, a Sofija je očito mislila na svaki detalj i uredila kupatilo s ukusom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)


Prostorom dominira bela boja – na zidovima, nameštaju i minimalističkoj kadi, a tu je i vela zavesa na zlatnoj šini, koj se odlično ukopljena sa zlatnom slavinom. Sve je vrlo svedeno, a ipak otmeno, a jedan ugao prekrivaju police po kojima su raspoređeni kozmetički proizvodi, šminka i parfemi.


Međutim, ono što posebno daje čar ovom kupatilu jesu crno-bele pločice na podu koje podsećaju na šahovsko polje, a najefektniji je ogroman i raskošni luster iznad kade.


Sofija je fotografiju iz svog beogradskog doma podelila krajem prošle godine, a njeni pratioci bili su oduševljeni prizorom. "Tako umetnički izgleda", "Ovo je savršenstvo", "Kao iz časopisa"... komentari su njenih pratilaca.

 

1 / 8 Foto: SofijaMilo/Instagram

 

Luka Jović i Sofija Milošević već neko vreme se često sele zbog njegovih poslovnih angažmana, a trenutno je njihova baza Firenca, budući da fudbaler nastupa u tamošnjoj Fiorentini.

 

 

 

 

makonda-tracker