rajski kutak

Svoj mir su pronašli van grada: Adil Maksutović izgradio velelepnu vilu s bazenom

0

Popularni pevač Adil Maksutović navodno je rešio da napusti beogradsko naselje Kotež i izgradio je novu porodičnu kuću, a cena koju mediji navode je vrtoglava

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Muzičar Adil Maksutović je sa suprugom Anom Ramadanovski, ćerkom pokojnog folkera Džeja Ramadanovskog, pre nekoliko godina kupio plac, na kojem su majstori nedavno izgradili vilu, piše Kurir.


Radovi su pri samom kraju, a tamo će Adilova porodica uskoro preći da živi.

 

Prema rečima izvora, plan je da se usele do kraja godine, zapravo da novogodišnje i božićne praznike dočekaju u novoj oazi mira.

 

Adil je oduvek želeo da pronađe idealno mesto za kuću sa dvorištem i bazenom, priča sagovornik blizak pevaču.

 

Adil Maksutović
foto: Zorana Jevtić

Prijatelj mu je preporučio lokaciju u okolini Smedereva i veoma mu se dopala.

Sve je urađeno u modernom stilu, deca imaju svoje sobe, a Adil i Ana njihovu bračnu. Kako navodi izvor, pevač ne zavisi od Beograda i želeo je da ima mir daleko od gradske vreve i gužve, jer on svakako zbog posla putuje po celoj Srbiji i Evropi, a do aerodroma mu je potreban samo auto-put.

 

Ana je, navodi sagovornik, oduševljena i projekat je urađen po njenoj zamisli.

 

Adil Maksutović, Ana Ramadanovski
foto: Zorana Jevtić

Njih dvoje posle burnog perioda koji su proživeli konačno uživaju u ljubavi i idili, a deca su im centar sveta i sve je podređeno njima. Adil je maksimalno posvećen familiji, o čemu je i sam ranije pričao. U novom domu imaće i veliko dvorište koje je uređeno prema potrebama njihovih sinova.

 

 

makonda-tracker