ima jasan stav

"NIKAD NISAM ŽELELA VENČANJE": Kristina Radenković podelila svoj mišljenje o BRAKU i ljubavi!

2

Sa izabranikom Nikolom uživa više od četiri godine, bez čuvenog papira.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Kristina Radenković ponosna je majka dvoje dece, ali do sada nije želela da se venča za svog izabranika Nikolu Radojevića, jer ima drugačija uverenja o papiru.

 

"Nikad nisam želela venčanje, svako ko me zna može to da potvrdi. Kao što vidite savršeno funkcionišemo bez potpisanog ugovora. A i ne želim da ga potpisujem sa advokatom" - napisala je šaljivo voditeljka na pitanje jednog fana, misleći na svog supruga Nikolu koji je po zanimanju advokat.

 

Kristina se osvrnula i na drugi porođaj, za koji su joj rekli da "neće ni osetiti".

 

"Iako mi je rečeno da je drugi put lakše, meni je bilo teže. Imala sam baš tešku trudnoću, bilo mi je loše, posle porođaja mi je bilo teže, ali prošlo je" - odgovorila je.

 

Kristina Radenković, Nikola Radojević
foto: Damir Dervišagić

Kako je jednom prilikom Kristina ispričala partnera Nikolu upoznala sasvim slučajno i to na ulici.

 

"Nikola i ja smo se upoznali sasvim slučajno, i to na ulici dok je on tražio izgubljenog psa, a ja sam šetala svoje dve kuce. U momentu kada je moj pas izleteo na put jureći mačku, zamalo ga je udario auto. Nikola ga je uhvatio, prišao mi, dao mi ga i tada me pitao da li sam videla njegovog psa. Kako sam jako slaba na životinje, dala sam se u akciju da mu pomognem. Razletela sam se tada po kraju da ga nađem. Kada sam ga tokom traženja srela još jednom, dao mi je svoju vizitkartu, a ostalo je istorija" - izjavila je ona pre nekoliko godina za domaće medije.

 

 

 

 

 

makonda-tracker