FOTO

Moćan enterijer kraljice luksuza: Zavirite u stanove Marijane Mateus koji odišu elegancijom i svetskom modom

3

Modna dizajnerka Marijana Mateus već godinama važi za jednu od najstilizovanijih žena koje istovremeno vode i veoma luksuzan život.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Marijana Mateus privlači pažnju na svakom koraku. Vrlo često je njen stil glavna tema, mada mnoge zanima i njen emotivni život, dok ima i onih koji vole da zavire u domove poznatih.

 

Ona poseduje nekoliko nekretnina širom sveta, a svaka od njih je uređena s ukusom i predstavlja pravu luksuznu oazu. Marijana živi na više destinacija. Živela je u Austriji i Americi, dosta vremena provodi u Budimpešti, Londonu, Frankfurtu, Beogradu.

Dizajnerka je svoj stan u Nemačkoj uredila po poslednjoj modi u crnim i belim tonovima, a poseban detalj su jako veliki prozori.

Kao i u prethodnom, i sledeći stan ima luksuzan nameštaj od kože, mnogo cveća, ali ovog puta su zastupljene sve nijanse braon boje koje odišu moć.

Stan u Londonu je priča za sebe i zaslužuje najviše opisa. Svi detalji su pažljivo odabrani, uramljene su porodične fotografije, a luksuzna lampa i crvena garnitura su samo upotpunile ceo doživljaj enterijera.

Marijana u Beogradu obožava svoju terasu koju je dekorisala cvećem i modernim stolicama za odmor, pa ne sumnjamo da je i ostatak stana uređen slično kao sve prethodne nekretnine.

 

makonda-tracker