njegov komad raja

Pogled na Hram Sv. Save i pažljivo birani detalji: Dom Mime Karadžića na Vračaru je udoban kutak iz snova

0

Glumac Milutin Mima Karadžić pre izvesnog vremena zamenio je stan u Skadarskoj ulici novom nekretninom na Vračaru

Glumac Milutin Mima Karadžić
Glumac Milutin Mima Karadžićfoto: Dragana Udovičić

Glumac Milutin Mima Karadžić jedan je od omiljenih glumaca u regionu, a svojim talentom i harizmom obeležio je jedna od najuspešnijih ostvarenja.


Obožavali smo ga u desetinama filmova i serija, a glumac se ne odriče ni svoje ljubavi prema pozorištu i spada u domaće glumce koji su najčešće angažovani.


Mima, koji važi za večitog neženju, zapravo je tokom devedeseteh bio u dvogodišnjem braku s koleginicom, o čemu nije želeo da govori javno.

 

On je godinama živeo u samom centru Beograda, u Skadarskoj ulici, ali je nakon izvesnog vremena odlučio da se preseli malo dalje. Ipak, on je i dalje u širem centru – na predivnom Vračaru, a više puta je na Instagramu delio fotografije i snimke iz svog luksuznog doma.

 


Glumac je uredio svoj stan s mnogo ukusa, kako se i očekuje od umetničke duše, a sve je svedeno. Ipak, njegov dom krasi poneki detalj, među kojima su priznanja koja je dobijao tokom bogate karijere i dragocene uspomene, poput njegovog portreta s koleginicom Mirom Furlan sa snimanja filma "Lepota poroka".

 

Portret sa Mirom Furlan u domu Mime Karadžića
Portret sa Mirom Furlan u domu Mime Karadžićafoto: karadzicmima/Instagram

Na zidovima se nalaze i umetničke slike, a enterijerom dominiraju tamnobraon tonovi, koji su se odlično uklopili uz bele zidove, stvarajući efektan kontrast.

 

 

 

makonda-tracker