lepe vesti

Biće okruženi SUPERSLAVNIMA: Kaja Ostojić i zgodni hrvatski fudbaler kupuju kuću na omiljenoj lokaciji poznatih u Srbiji

0

Pevačica Katarina Kaja Ostojić (38) i njen dečko, fudbaler Mateo Pavlović (31) navodno su postali vlasnici nekretnina na poznatoj srpskoj planini

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Katarina Kaja Ostojić i hrvatski fudbaler Mateo Pavlović godinama su u skladnoj vezi, a sada je podižu na viši nivo jer, navodno, zajedno ulažu u nekretnine.


Prema tvrdnjama lista Informer, Kaja i Mateo potrošili su ušteđevinu na stan u Amjenu u Francuskoj, koji su platili 1.250.000 evra, a sada su kupili i kuću na Kosmaju od 350.000 evra, koju će izdavati, navodi neimenovani izvor.

 

Kaja i Mateo već tri godine žive u Francuskoj, gde on igra fudbal. Prošle godine preselili su se u Amjen, mali grad nadomak Pariza, gde je Mateo potpisao ugovor sa istoimenim klubom. I odmah su rešili da se tu skuće! Kaja je dugo razgledala stanove i tek nedavno je našla pravi. Rekla mi je da se zaljubila u jednu zgradu iz 18. veka, koja liči na dvorac. Odmah je Mateu rekla da tu želi da živi — otkrio je za pomenuti list izvor.

 

1 / 8 Foto: Instagram


On tvrdi i da je Kaja bila zabrinuta da li će moći da kupe stan u Amjenu koji su želeli, pošto je cena iznosila čak 1.250.000 evra. Ipak, želja im se ostvarila.


Kaja se oduševila kad joj je Mateo rekao da se pakuje. On je iskeširao pare za stan, a ona je rešila da ga opremi svojim novcem. Već je za to "pukla" više od 100.000 evra — ističe izvor.


Nakon toga, par je nedavno navodno kupio i kuću na Kosmaju, ta koju izvor tvrdi da košta čak 350.000 evra. Ukoliko Kaja i Mateo zaista postaju vlasnici nekretnine na Kosmaju, time će se pridružiti poznatim ličnostima poput Elene Karaman i porodice Đoković, a mediji su nedavno pisali da i holivudski glumac Džoni Dep planira da kupi imanje na ovoj planini.

 

 


 

makonda-tracker