sećate se nje?

Stekla je MILIONE i ostala u roditeljskom domu: Evo kako je Suzan Bojl staru porodičnu kuću pretvorila u SVOJU OAZU

0

Svi se sećamo simpatične domaćice koja je osvojila svet pre 12 godina. Suzan Bojl je nestala iz sveta poznatih, a sada nam je pokazala kako je uložila svoj novac i sačuvala sve uspomene.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Suzan Bojl nam je postala poznata nakon takmičenja Britain's got Talent. Žena koja je tada osvojila svet povukla se iz javnosti, a sada je rešila da otvori vrata svog preuređenog doma.

 

Iako je zaradila milione, nije želela da napusti svoju staru kuću, već ju je renovirala i kasnije spojila s novom vilom koju je kupila.

 

Kako je i sama objasnila, njena kuća iz detinjstva puna je uspomena, kojih ona nije spremna da se odrekne, uprkos svoj slavi i novcu koji je stekla.

 

Povlačenje iz javnosti iskoristila je kako bi preuredila svoj skromni dom, a jednom prilikom je izjavila:

 

— Najbolje je da budeš prizemljen i sa svojim korenima. To vas drži na zemlji i sprečava vas da kažete stvari koje možda ne bi trebalo da kažete.

 

1 / 6 Foto: Youtube Printscreen, OK magazine

 

Suzan je religiozna žena, pa ne čudi što klavirsku sobu krasi kolekcija različitih ikona i ukrasa s likom Isusa Hrista. Zidovi su ukrašeni i porodičnim fotografijama, zatim onima koje svedoče o njenoj karijeri, kao i jako bitna uspomena za Suzan — fotografija s papom Franjom.

 

Pevačica se odlučila za veliku sivu sofu koja upotpunjuje enterijer dnevne sobe i kuhinje. Prostorija u kojoj Suzan priprema obroke je opremljena najsavremenijim uređajima i krem podom koji razbija sivu monotoniju. U dnevnoj sobi najviše pažnje odvlači kamin, ispred kog se nalazi mnoštvo ukrasa u obliku životinja.

 

Suzan Bojl
foto: Profimedia

Suzan ne skriva koliko je ponosna na svoj odnos sa porodicom i stalno ističe koliko lepih uspomena krije njena mala renovirana kuća.

 

Uprkos popularnosti koju je stekla i svega što joj se izdešavalo nakon takmičenja, Suzan Bojl je ostala skromna osoba koja ne želi da skreće preveliku pažnju na sebe i stvara svoj život daleko od očiju javnosti.

 

 

makonda-tracker