FOTO

Noćima je pravila kolaže i obilazila salone: Ovako izgleda zdanje iz 18. veka u Francuskoj u kojem stanuje Kaja Ostojić

1

Sa izabranikom Mateom Pavlovićem odabrala je novi dom koji ih je oduševio na prvi pogled.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Katarina Kaja Ostojić nakon nekoliko života u glavnom gradu Belgije, sa izabranikom Mateom Pavlovićem trenutno stanuje u Francuskoj koja je za nju veoma inspirativna, te neretko sa publikom deli bajkovite fotografije i znamenitosti.

 

Njen dom nalazi se u gradiću Amiensu koji je u blizini Pariza, a zgrada ima viševekovnu tradiciju i datira čak iz 18. veka, te je u to vreme bila mesto stanovanja vojske, prenosi Blic.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

— Čim su ugledali pomenutu zgradu potpuno su se zaljubili u nju i celokupan ambijent. Kaja je neko ko polaže pažnju na estetiku i inače je zanima arhitektura, te je odmah rekla Mateu da je ovo mesto u kome treba da sviju svoj dom. On se brzo složio jer im i sama lokacija jako odgovora, te su za samo par dana dali kaparu i iznajmili stan u prelepom zdanju —  ističe izvor blizak Ostojićevoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

Kaja Ostojić
foto: Instagram Printscreen

Kaja ne krije da uživa u uređivanju enterijera, te je dizajn svog novog doma sama osmislila.

 

— Vrlo pažljivo sam birala nameštaj za novi dom, noćima sam pravila kolaže, gledala ponudu na internetu, obilazila salone. Ali na kraju krajeva, kada se dvoje slažu i imaju isti ukus i stil onda to ide zaista lako i sa zadovoljstvom. Jedini problem je što se na neke od odabranih komada čeka pa još uvek nemamo baš sve što smo poručili, ali će se i to ubrzo realizovati — rekla je pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Katarina posebno blista otakako je je stanovnik Francuske, a njeni stajlinzi postali su opsesija mnogim devojkama širom Evrope, čemu svoči broj lajkova i pratilaca na njenom Instagram profilu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

 

makonda-tracker