sviđa li se vama?

Uglavnom volimo njen stil, ali sad je svega — PREVIŠE: Stajlingu Dženifer Lopez ovog puta ni Kavali nije pomogao

0

Dženifer Lopez nikada i nije bila ljubiteljka zone komfora kad je moda u pitanju, ali svojim najnovijim stajlingom prekršila je sva moguća pravila

foto: ZapatA/MEGA/The Mega Agency/Profimedia
foto: ZapatA/MEGA/The Mega Agency/Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez ultrauspešna je u svim poljima, a jednako popularna je kad su u pitanju gluma i pevanje, što retko kome zaista polazi za rukom. Džej Lo se trenutno bavi promovisanjem svog novog filma Udaj se za mene, a vraća se žanru romantičnih komedija, u čemu se prvi put davno oprobala i dobro joj je poznat (setimo se samo Sobarice s Menhetna).

 

Džej Lo ovog puta glumi pevačicu Ket koja je u vezi s kolegom i planira da se s njim venča na bini, dok ne otkrije, samo nekoliko minuta pre venčanja, da ju je on prevario s njenom asistentkinjom. Tada čini neverovatan potez i odlučuje da se uda za muškarca iz publike koji drži natpis na kome piše Udaj se za mene.

 

Zbog promocije novog filma doputovala je iz Los Anđelesa u Njujork, a gotovo svakodnevno imamo prilike da je vidimo u novim odevnim kombinacijama za različite emisije (ako već nije u izlasku sa svojim voljenim Benom Aflekom).

 

Znamo da Džej Lo vodi da eksperimentiše s različitm dezenima, komadima, bojama i ne libi se da iskoči iz zone komfora, ali ovog puta je možda čak to uradila — i previše.

 

Dženifer Lopez se pojavila od glave do pete obučena u komade iz predjesenje kolekcije Roberto Kavali za 2022. godinu, čiju garderobu obožava da nosi ovih dana, a ovog puta izgleda kao pravi kameleon u zmijskom printu!

 

1 / 7 Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Ona je birala usku midi-haljinu, koju je kombinovala s visokim čizmama i kaputom ravnog kroja, a svi ovi komadi bili su identičnog dezena.

Iako je njen stil i inače pod lupom i ne svima po volji, ovog puta većina njih se složila da je Džej Lo dala sebi i "previše oduška" kad je u pitanju stajling.

 

Poznato modno pravilo jednostavnosti glasi da, ako već biramo animal print, dovoljan je jedan komad koji će stajlingu dati moć, uklopljen s neutralnim ostatkom garderobe i obuće.

 

Mada, kad je ona u pitanju: pravila su tu da se krše!

 

 

makonda-tracker