Porodično gnezdo

Detalj iznad klavira će vas raznežiti: Dom Anđelke Prpić i njenog sina je praktičan kutak uređen s ukusom

3


Poznata glumica Anđelka ne deli često fotografije iz svog doma, ali u retkim prilikama kada to učini pokaže da je za svog sina Jakšu i sebe izgradila pravo malo carstvo

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Anđelka Prpić rastala se pre skoro dve godine od Darija Prpića, a ona nema običaj da priča o svojoj privatnosti, pa nije otkrivala detalje razvoda, kao ni ko se iselio iz porodičnog doma nakon rastanka.


Sudeći po fotografijama i snimcima koje je delila na društvenim mrežama, najverovatnije su njen sin Jakša i ona ostali u stanu u kom su i ranije živeli, a šta god da je slučaj — njih dvoje uživaju u pravom malom carstvu koje su izgradili.

 


Anđelka je u više navrata pokazala svoj dom, deleći trenutke opuštanja uz filmove i serije ili maženje s kućnim ljubimcem, pa smo imali priliku da vidimo njen ukus za uređenje enterijera.

 

1 / 10 Foto: Instagram


Njenim domom dominiraju oštre linije i jednostavan dizajn bazičnih komada nameštaja poput stolova i kauča, dok su stolice miks jednostavnosti i retro stila. Dominantna je boja svetlog drveta, koja se odlično uklapa uz bele zidove i sivi mekani nameštaj za sedenje i draperije. Posebno mesto u Anđelkinom domu zauzima slika iznad malog klavira, na kojoj vidimo portret mame i sina.
Iako je glumica pominjala da nije najbolja kuvarica na svetu, njena kuhinja izgleda odlično opremljeno i vrlo udobno, a ono što je posebno primetno jeste da je čitav stan odlično osvetljen, kako prirodnim, tako i veštačkim svetlom, zahvaljujući nizu modernih sistema za rasvetu.


Anđelka očito obraća pažnju na detalje, pa njen dom obiluje ukrasima poput onih u obliku slonova, svećnjacima s mirišljavim svećama, uramljenim fotografijama, satovima... Uz to, glumica je i ljubiteljka cveća, pa je više puta pokazala sobno bilje koje krasi njen dom, kao i raskošne bukete u vazama.
Njen dom odiše praktičnošću, udobnošću i jednostavnošću, a ipak je vrlo moderan i upečatljiv — savršeno porodično gnezdo za jednu od naših najuspešnijih glumica!

 

 

makonda-tracker