(foto)

Uz neobičnu boju čizama — haljina je pun pogodak: Anđelka Prpić u šik kombinaciji koja odiše suptilnim seksepilom

1

Na premijeri nastavka filma "Južni vetar" gošća je bila i voditeljka i glumica Anđelka Prpić, čije su odevne kombinacije za crveni tepih već mesecima u centru pažnje

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sinoć je u Beogradu premijerno prikazan nastavak filma "Južni vetar", a projekciji je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti. Ogromnu pažnju privukli su glavni glumci u filmu, pa je, tako, Miloš Biković, u društvu lepotice za koju mediji tvrde da mu je devojka, bio u centru pažnje.

 

 

Lepa Jovana Stojiljković oduševila je interesantnim modnim odabirom u ljubičastoj boji, ali ova mlada glumica nije jedina čija je pojava zavređivala pažnju na noćašnjoj premijeri nastavka "Južnog vetra".

 

Šarmantna glumica i voditeljka Anđelka Prpić stigla je na premijeru filma u vrlo zanimljivoj odevnoj kombinaciji koja je odisala i elegancijom i diskretnim seksepilom. Popularna plavuša ponela je sivu haljinu kariranog dezena i asimetričnog kroja, dužine nešto iznad kolena. Njena haljina je odličan izbor za proslave, ali čak i kao deo poslovnog autfita. Uz blagi dekolte i puf rukave, Anđelka je uspela da postigne maksimalno efektan utisak. Ipak, osim haljine, njenom kombinacijom jednako su dominirale kožne crvene čizme, zbog kojihje ova kombinacija izgledala dodatno šik. Od aksesoara je ponela crnu Guči torbicu, a tu je i trendi bob frizura koja pristaje svakoj ženi.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Anđelka je redovan gost na premijerama domaćih filmova, a nedavno je blistala u beloj sako-haljini kakvu je nosila i Mia Bjelogrlić, dok je na premijeri filma "Toma" nosila smelu crveno-roze kombinaciju za hrabre dame.

 

Pogledajte još neke od njenih novijih autfita za beogradske večeri:

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

makonda-tracker