stil poznatih

I urbano i elegantno: Anđela Jovanović i Anđelka Prpić trendi izdanjima očarale na premijeri fima "Zlatni dečko"

3

Uvek nasmejane glumice koje plene harizmom razmišljale su na sličan način dok su se doterivale za šetnju crvenim tepihom

foto: Milan Maričić/ATAImages
foto: Milan Maričić/ATAImages

U beogradskoj Kombank dvorani sinoć je premijerno prikazan film "Zlatni dečko", debitantsko ostvarenje Ognjena Jankovića, a iako u podeli nema mnogo dama, mnoge glumice su podržale kolege na premijeri filma. Među njima su se našle i Anđelka Prpić i Anđela Jovanović, koje su poznate po tome što su u svakoj prilici u centru pažnje zbog pažljivo biranih odevnih kombinacija, a one nas nisu razočarale ni ovog puta!


Obe su se opredelile za neočekivan miks elegancije i nešto ležernijeg stila, obe su imale oštru urbanu crtu i obe su ostavile izuzetan utisak.


Anđela Jovanović je crvenim tepihom prošetala u košulji-haljini efektne pink boje, a njen izbor je pao na model ¾ rukava, na kom je struk naglašen uz pomoć tankog kaiša. Šarmantna glumica odlučila se za haljinu midi-dužine, koju je upotpunila kratkim čizmama na pertlanje, a pertle su u istoj nijansi kao haljina.

 

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić


Njena starija koleginica Anđelka Prpić odlučlila se za komplet sastavljen od kaputića i mini-haljine, koji krasi vrlo upečatljiv karirani dezen u crvenoj boji, a kombinovala ga je sa čizmama do kolena.


Obe glumice su za ovu priliku birale neutralan make-up look, uz svetloružičaste tonove, a obema kosu krase blagi talasi.


Jednostavno, zabavno, udobno i veoma trendi!

 

 

makonda-tracker