pratite

OVAKO će se ŠMINKATI i Kim Kardašijan: 5 TOP MEJKAP trendova za JESEN 2021.

0

Šminker Kim Kardašijan otkrio je koji trendovi u svetu šminkanja će biti glavni na jesen!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Jeste li videli Kim Kardašijan na Met gali?

 

Verovatno joj niste videli lice, jer je nosila neobičan Balensijaga kostim koji joj je potpuno prekrio i glavu i telo, ali i ispod te maske krila se savršena šminka.

 

 

To je, kao i godinama unazad, ruku delo Marija Dedivanovića, njujorškog šminkera poreklom sa Balkana. On stoji iza mejkapa čuvene Kardašijanke, a sada je za Page Six otkrio glavnih 5 trendova koji će nas čekati na jesen 2021. godine u svetu šminke.

 

1. Pune obrve, prirodnog izgleda

 

"Veliki sam ljubitelj ovog trenda, jer volim obrve koje su pune i ne preterano popunjene olovkom. Jedno vreme je ovaj trend bio neprirodan, obrve su izgledale oštro, a ovo je za mene dobra promena jer volim šminku koja omekšava lice."


2. Meke mat usne

 

Meki mat finiš je prelep za jesen. Bitno je da se osećamo ugodno, kako u odeći, tako i sa šminkom, a sjaj za usne ne treba da bude izuzetak."

 

ruž, karmin, mat karmin, šminka, makeup, Mejkap
foto: Shutterstock

3. Ljubičasti tonovi

 

“Divan, pomalo prašnjav ljubičasti ton je prelep na očima, obrazima i usnama, ili samo kao monohromatski look.”

 

4. Rumenilo, rumenilo

 

“Volim tehniku koja nežno ističe oblikuje lice i podseća na mejkap sedamdesetih godina. Rumenilo je jako važno za konturisanje uz dobar bronzer.”

 

5. Blago tonirana koža

 

“Sveža, sjajna, letnja koža se menja u jesenjim mesecima. Volim kada je koža hidrirana i blago tonirana, a da ne izgleda preteško.”

 

 

makonda-tracker