(FOTO)

Ovu haljinu je PRVA nosila devojčica — i to na svom SEDMOM ROĐENDANU: Dua Lipa ISKOPIRALA stajling ćerke Kim Kardašijan

0

Engleska pevačica albanskog porekla Dua Lipa objavila je niz Instagram fotografija u haljini koju smo već videli pre godinu dana — i to na devojčici Nort Vest na dan njenog sedmog rođendana

foto: Profimedia
foto: Profimedia

26-godišnja engleska pevačica albanskog porekla Dua Lipa poznata je širom sveta po svojim brojnim hitovima, ali javnost je ustalasala brojnim izjavama koje su naišle na osudu, poput onih da su ajvar, sudžuk i sarma albanska jela, a delila je na svojim društvenim mrežama i zastavu tzv. Velike Albanije. Mnoge poznate ličnosti tada su se javno oglasile i uputile niz kritika na račun popularne pevačice, počev od Jelene Karleuše do Bojane Novaković.

 

Nakon što je zbog ovakvih izjava bila na meti javnosti, Dua Lipa poslednjih meseci nije imala ekscese te prirode, ali sada je dospela u centar pažnje zbog neobičnog modnog odabira. U pitanju je kombinacija koju prvi put vidimo na njoj, ali već ju je nosio neko drugi — i to ne bilo ko, već osmogodišnja ćerka Kim Kardašijan i Kanjea Vesta, Nort Vest.

 

Dua Lipa objavila je na Instagramu niz fotografija u haljini sa animal printom, tačnije — kravljeg dezena, a identičnu haljinu nosila je pre godinu dana Nort Vest na proslavi svog 7. rođendana. Pogledajte kako je Nort proslavila osmi rođendan ove godine.

 

 

Ova haljina u stilu kaubojke delo je dizajnera Movalole Ogunlesijate njegovog brenda MovalolaJedina razlika među haljinama Due i Nort zapravo je ta da na Nortinoj haljini prednja strana ima rajsferšlus, dok se Lipina zakopčava na dugme i ima gola leđa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

Ona ju je ukombinovala sa Movala torbicom i kožnim čizmama s potpisom Dore Tejmur, koje se mogu naći u prodaji po ceni od 756 dolara. Nort Vest je za svoj sedmi rođendan obula popularne čizmice agsice.

 

 

Zanimljivo, izgleda da je Lipa veliki ljubitelj modnih odabira članica porodice Kardašijan, pa je u julu viđena u identičnom bikiniju koji je nosila Kortni Kardašijan.

 

Nortina tetka Kendal Džener takođe obožava modni ukus svoje sestričine. Ona je 2019. godine nosila Prada košulju svega par dana nakon što je istu takvu ponela mala Nort. 

 

"Pozajmljivala bih odeću od Nort. Ona je stajliš i sama se oblači", rekla je Kendal o Nort.

 

Izgleda da će njene tetke pozajmljivati odeću od Nort Vest čim ona poraste!

 

 

makonda-tracker