za hladno vreme nisu najbolji izbor

Bela, Kim i jedna srpska pevačica ih obožavaju! Najneobičnije pantalone koje smo do sad videli ― GLAVNI TREND JESENI

0

"Izrezi za jajnike", "tanga-farmerke", "rupičaste pantalone"... Nazovite ih kako god hoćete, a jedno je sigurno: trendseterke su zaljubljene u njih.

foto: profimedia
foto: profimedia

Moda ne sme da bude dosadna, a dizajneri su da otišli korak dalje u želji da pomere granicu i predstavili svetu pantalone s izrezima na vrlo neobičnom mestu.

 

Naime, stare i očigledno prevaziđene pocepane farmerke zamenile su naizgled obične duboke pantalone koje imaju izreze u predelu kukova.

 

Kolekcije za proleće 2021. godinu obilovale su rupama i rupicama, ali je definitivno ovakav model nešto što se ne viđa svaki dan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stylist.com (@stylist.com_)

 

Modeli se razlikuju: Bela Hadid nosila je crne zvoncare s velikim izrezima u obliku pirinča, a Kim Kardašijan nosila je nedavno sličnu veziju, kao i čipkanu haljinu sečenu na ovaj način.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BabyBella✨ (@_shinybells)

 

Što se tiče domaih poznatih ličnosti, videli smo ih na Kiji Kockar, koja je odabrala model bele boje i kombinovala ga s brlim krop-topom na kopčanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

 

Ono što moramo da priznamo nesvakidašnjem trendu jeste da izdužuje figuru i da se na društvenim mrežama pokazao kao vrlo efektan za poziranje i kombinovanje s kratkim gornjim delovima odeće, ali mu je loša strana to što će najverovatnije biti vrlo kratkog daha jer nije praktično rešenje za jesen i hladnije dane.

 

 

 

makonda-tracker