TAJNA USPEŠNOG SPORTISTE

Najveća MISTERIJA zvezde Svetskog prvenstva u fudbalu: Otkriveno zašto deca Kristijana Ronalda zašto NEMAJU MAJKU!(FOTO)

0

Kristijano je prvo šokirao javnost kad je sa 26 godina objavio da je postao otac, a nedavno je dobio i blizance. Što je još veće iznenađenje, majka dece nikada nije poznata javnosti, evo zašto

 

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 

S obzirom da deca liče na njega, očigledno je njegova sperma drugi deo jednačine. U Kaliforniji se druga bira da nosi oplođenu jajnu ćeliju (najčešće kako se ne bi stvarala emocionalna povezanost između nje i deteta koja bi otežala stvari nakon rođenja). Sve se to reguliše i ugovorom koji se pre trudnoće potpisuje, a prema njemu se žene odriču svih prava.

 

Majke verovatno ni ne znaju kome su rodile decu


Prema strogim uslovima diskrecije i prava na privatnost, ženama koje su donirala jajne ćelije kao i onima koje su iznele trudnoću do kraja, najčešće se ni ne kaže gde su deca "završila". Ali zašto Ronaldo nije jednostavno imao decu sa svojim devojkama, na primer s Irinom Šajk s kojom je pet godina bio u ljubavnoj vezi?

 

Za sve je krivo problematično detinjstvo?


Neki Ronaldovi stari prijatelji i komšije sugerišu kako je njegova odluka da sam odgaja decu podstaknuta traumama iz detinjstva. On je kao najmlađi od četvoro dece odrastao u siromaštvu, živeći u jadnoj kući sa zidovima punim azbesta.

 

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 

Njegov otac je postao težak alkoholičar nakon što se vratio iz rata u Africi, a njegova je majka u strahu da neće imati dovoljno novca da se brine za još jedno dete, navodno popila napitak koji je trebalo da izazove pobačaj Ronalda dok je bio u stomaku. Njegova je majka progovorila i o grižoj savesti koju je imala kada ga je sa samo 12 godina poslala samog u Lisabon da igra fudbal.

 

Neke od drugih teorija zašto želi da bude jedini roditelj deci govore kako je to ultimativni dokaz njegove narcisoidnosti i jedini želi da bude odgovoran za njihov uspeh. Ima i onih koji kažu da ne bi svoje devojke nikada želeo da "poružni trudnoćom", a treći tvrde pak da je zaista gej koji to pokušava da prikrije na sve načine.

 

 

makonda-tracker