život porodice

Ništa nije prećutala: Prvi intervju Ronaldove devojke otkrio detalje o njihovoj svakodnevici

0

Španska lepotica i portugalski fudbaler nedavno su dobili prvo zajedničko, a Ronaldovo četvrto dete.

foto: Profimedia, Profimedia
foto: Profimedia, Profimedia

 

Otkad je objavljeno da je srce najboljeg fudbalera na svetu ukrala mlada Heorhina Rodrigez, svi su se pitali kako izgleda biti u vezi s Kristijanom Ronaldom, koji važi za večitog neženju među fudbalerima.

 

Misterija veća od Majkla Džeksona: Zašto Ronaldova deca nemaju majke i koliko to zadovoljstvo košta?

 

Iako on i njegova draga još uvek nisu potvrdili šuškanja o tome da će se uskoro venčati, par već neko vreme živi zajedno, a nedavno su dobili i prvo zajedničko dete. U to vreme jedna španska starleta izjavila je da je Kristijano s njom prevario Heorhinu, ali se par nije obazirao na skandalozne naslove. Štaviše, Rodrigezova u razgovoru za magazina Hola! ističe da nikada nisu bili srećniji.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

- Stvari stoje bolje nego ikad ranije. Kristijano i ja imamo prelepu vezu - iskrena je.

 

Dvadesetdvogodišnja lepotica i portugalski fudbaler pre tri nedelje dobili ću ćerkicu Alanu Martinu, dok je Ronaldo nekoliko meseci ranije postao tata blizanaca Eve i Matea, a ima i sedmogodišnjeg sina Kristijana Juniora.

 

"Izdao ju je, proveli smo zajedno vrelu noć": Ronaldo prevario Heorhinu s poznatom lepoticom?

 

- Deca su naša radost. Kad se probudimo, prva stvar koju uradimo jeste da zagrlimo i poljubimo ih sve, brinemo o njima i budemo svesni svega što rade. Tako je po ceo dan! - objasnila je Heorhina.

 

1 / 6 Foto: Instagram

 

Kada je reč o najmlađem članu ove vesele porodice - malenoj Alani Martini, Heorhina priznaje da njoj i Kristijanu nije bilo lako da odaberu ime.

 

- Jedva samo se dogovorili oko imena. Kristijano je želeo da bude Alana, ja sam želela da bude Martina. Onda smo odlučili da ta imena spojimo u jedno.

 

foto: Profimedia

Ona je dodala da je njihova ćerkica svetica, budući da retko plače.

 

makonda-tracker