NIJE VEROVALA DA ĆE POSTATI POZNAT

Pre 30 godina imala je prilku da zaigra sa najvećom holivudskom zvezdom: Gorica Popović otkriva kako je izgledalo snimanje sa Bredom Pitom (FOTO)

0

Boža Nikolić je snimao „Tamnu stranu sunca“ i sećam se mladog glumca koji dolazi na set, mršav, al‘ je vrlo profesionalno odigrao dečaka, ko bi rekao da će postati najveća holivudska zvezda, kaže glumica

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Pre 30 godina premijerno je prikazan film „Tamna strana sunca“ u režiji Bože Nikolića. To je bio veliki prvenac Breda Pita, a jedna od partnerki mu je bila i Gorica Popović.


Gorica se nedavno prisetila snimanja ovog ostvarenja i trenutka kada je prvi put zapazila tada mladog i nepoznatog Breda Pita, ne sluteći da će kasnije postati jedan od najlepših i najboljih holivudskih glumaca.

 

Više nije bitno šta Anđelina misli: Dženifer Aniston i Bred Pit ponovo zajedno


Boža Nikolić je snimao film s američkim novcem u Budvi. Na set dolazi jedan mlad i lep glumac koji je već bio popularan među nemačkim turistima jer je valjda igrao u seriji „Dalas“. Žene su ga tamo jurile tokom snimanja - priseća se sa osmehom glumica i nastavlja:

foto: Promo

Bio je mlad, mršav i ko neko pilence, ali i tada je bio veliki profesionalac. Odgirao je sjajno tu ulogu dečaka koji ne sme da se izlaže sunčevim zracima. Došao je da se leči kod nekog našeg travara, a tu je pronašao i ljubav - kaže Gorica.

Konačno se pomirili: Anđelina i Bred rešili bračne nesuglasice kod terapeuta (FOTO)

 

Nepokretnu majku Breda Pita u filmu je tumačila Milena Dravić, a Gorica Popović je bila njihova kućna pomoćnica.

Nije bila velika uloga, ali mi je drago što sam imala prilike da igram u istom filmu s jednom velikom zvezdom poput Breda Pita. Nemam čak ni fotografiju s njim. Baš šteta, ali film čuvam na VHS kaseti - kaže Gorica.

foto: Promo

 

 

 

makonda-tracker