ovo čekamo duže od decenije

Više nije bitno šta Anđelina misli: Dženifer Aniston i Bred Pit ponovo zajedno

0

Nakon što su okončali svoj brak, slavni glumci nisu viđeni zajedno, a Dženifer uživa u srećnom braku s kolegom Džastinom Teruom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pet godina trajao je brak jednog od najvoljenijih parova u istoriji Holivuda.

 

Gde god bi se pojavili, Dženifer Aniston i Bred Pit privlačili su pažnju ne samo zbog svog izgleda i slave nego i zajubljenim pogledima koje su razmenjivali.

 

Bred Pit može samo da mu zavidi: Najnovije fotografije supruga Dženifer Aniston su glavna tema američkih medija (FOTO, ANKETA)

 

Međutim, Bred je tokom snimanja filma Gospodin i gospođa Smit pao na šarm Anđeline Džoli i ubrzo se razveo od zvezde serije Prijatelji. Navodno su Bred i Dženifer ostali u korektnim odnosima, ali nisu se često viđali jer je to smetalo Anđelini.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Nakon što je i njegov brak s Anđelinom Džoli okončan, bivši supružnici Bred i Dženifer su navodno u još boljim odnosima, a pre izvesnog vremena mediji su javili da je glumac tražio slavnoj Džen da mu oprosti što joj je slomio srce.

Bred se izvinio Dženifer za sav bol koji joj je nanio zbog razvoda. Oduvek je bio zatvoren i teško je izražavao svoje emocije, ali nakon što je krenuo na terapiju, sve se promenilo. Shvatio je koliko ju je povredio i izvinio joj se", rekao je izvor blizak glumcu za magazin Life&Style.

To, ipak, nije sve - daleko od toga!

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker