JAKA LJUBAVNA PRIČA

Konačno otkriven pravi razlog razvoda Tom Kruza i Nikol Kidman: Istina je teža nego što mislite (FOTO)

0

U braku su bili 11 godina i jedan su od najlepših holivudskih parova, zajedno su glumili u tri filma i dominirali scenom i gde god da se pojave...

foto: Profimedia

"Bila sam tako mlada kada sam se udala. Danas gledam na to i pitam se kako. Gledajte Tejlor Svift, ona ima 26 godina. Ja sam sa 27 imala dvoje dece i bila udata četiri godine. Ali, to sam htela. Ludo sam se zaljubila u Toma. Otišla bih na kraj sveta za njega", rekla je.

 

Nikol je izjavila i kako je njihov zajednički život bio "savršen" i da joj je zbog toga bilo užasno teško kad su se razveli.

foto: Profimedia

"Bio je to šok za mene. To je bila jako dobra veza. Mislim da smo skrenuli s puta. Bila sam tako povređena da sam mislila da mi se ljubav i brak više nikad neće dogoditi", rekla je glumica. Ali, očigledno je deo problema bio u tome što je Tom veća zvezda od nje.

 

Foto priča sa ulica Njujorka: Paparaco izgubio kontrolu, oborio Nikol Kidman

 

Postala sam slavna kada sam bila veoma mlada. Postala sam slavna jer sam bila nečija supruga. Moji prvi filmovi nisu bili tako dobri pa sam uvek pokušavala biti u seni. Mislila sam da ne zaslužujem da budem tamo. Išli smo na Oskare i ja sam mislila da sam tamo da njega podržim. Osećala sam da je moj posao da obučem lepu haljinu i da me vide, a ne da me čuju", izjavila je glumica nedavno. Kao što je i sama rekla, nikad neće pričati o razlozima razvoda.

 

"Ne želim ništa oduzimati od naših 11 godina sa tim čovekom jer su mi bile jako važne. Nije bilo loše. Želim poštovati taj brak i to šta je on bio, i nikad ne bih govorila o tome zašto višenismo zajedno", kaže Nikol.

makonda-tracker