svi su ostali zapanjeni

Lepa naslednica iznenadila fanove: Tamara Eklston doji trogodišnju ćerkicu (VIDEO)

0

Ćerka nekadašnjeg prvog čoveka Formule 1 Bernija Eklstona otvorila je vrata svog doma kamerama rijalitija Tamarin svet, a posle šoka koji je izazvala prva epizoda u kojoj su gledaoci videli kako je taj svet uređen, vrlo brzo usledio je novi.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

U epizodi koja je emitovana u sredu, gledaoci su mogli, između ostalog, da vide da Tamara Eklston pred spavanje i dalje doji ćerkicu koja ima pune tri godine.

 

Poznata naslednica i ranije razbesnela majke širom sveta: Da li se ovako postupa s dvogodišnjim detetom? (FOTO, ANKETA)

 

To je bilo dovoljno da se povede rasprava na društvenim mrežama, pošto većina ljudi misli da je dete do tri godine suviše veliko za dojenje. Ipak, ima i onih koji smatraju da je to privatna stvar koja se ne tiče nikoga osim Tamare i trogodišnje Sofije.

 

Objašnjavajući svoju odluku da nastavi da doji, Tamara je ispričala da je njena devojčica, čim se rodila, počeka da sisa i da je to za nju toliko prirodna stvar, da će nastaviti.

 

 

- Ona veruje u dojenje, snažno. Ima moju podršku u svemu što poželi, i mislim da u ovom slučaju radi pravu stvar. To je nešto najprirodnije na svetu - rekao je Tamarin suprug Džej Ratlend.

 

Dok vi mislite da jednorozi ne postoje, bogata naslednica uživa u druženju sa njima: Tamara Eklston pokazala da novac ipak može sve da kupi

 

Tamara je objasnila da se tu više ne radi o hrani, naravno, već o bliskosti i osećaju sigurnosti:

 

- To je prava stvar za mene, i prava stvar za Fifi (Sofijin nadimak, prim. prev.), a svi ostali će morati da se pomire sa tim, pošto me ni najmanje ne dotiču tuđa mišljenja.

 

1 / 6 Foto: Profimedia
makonda-tracker