foto

Dok vi mislite da jednorozi ne postoje, bogata naslednica uživa u druženju sa njima: Tamara Eklston pokazala da novac ipak može sve da kupi

0

Tamara Eklston naslednica bogataša Bernija Eklstona, od kada je postala majka, ćerkici Sofiji ugađa u svakom pogledu, a nekad čak pomalo i preteruje

foto: Instagram
foto: Instagram

Tamara je veliki pobornik dojenja u javnosti, a iako bi se većina složila da je njena ćerkica prerasla godine kada bi trebala da se hrani majčinim mlekom, ona ipak ne odustaje od svojih princima roditeljstva.

 

Ova bogatašica želi da svojoj naslednici omogući detinjstvo iz snova i čini sve kako bi ispunila svaku želju svoje mezimice.

 

Tamara Eklston o dojenju i do četvrte godine deteta: Za mene, ova slika predstavlja ljubav (FOTO)

 

Neki je osuđuju smatrajući da ćerki pravi nerealnu sliku sveta, međutim, do zidina njene velelepne vile takvi komentari ne dopiru.

 

Tamara i Sofia su nedavno uživale na jednoj proslavi sa koju je Eklstonova objavila i fotografiju, a onda su je zasuli negativnim komentarima.

 

Naime, na spornoj fotografiji malena devojčica jaše konja kome je obojena griva u pink boju, a na čelo zalepljen rog kako bi izgledao kao mitski jednorog. 

 

We believe in unicorns ????

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

- Verujemo u jednoroge - poručila je Eklstonova, međutim, ovakav potez izazvao je burne reakcije sa svih strana sveta.

makonda-tracker