suptilna elegancija

Mlade devojke s razlogom uče baš od nje: Marija Žeželj pokazala kako bez muke izgledati i ultramoderno i pristojno (FOTO)

0

Najpoznatija tinejdžerka u Srbiji promovisala je pre nekoliko dana svoj prvi singl, a snažan utisak ostavila je odevna kombinacija koju je ona ponela.

foto: Instagram
foto: Instagram

 

Na Mariju Žeželj, jujtuberku, autorku knjige za tinejdžere, model i odnedavno pevačicu, ugledaju se mnoge devojčice i devojke u Srbiji. Reč je o devojci koja radi veoma vredno i svesna je svojih talenata, pa mnogi sanjaju da pođu njenim stopama.

 

Njoj se divi i Kajli Džener, a naše tinejdžerke je odavno osvojila: Srpska zvezda postaje pevačica - i sprema se da osvoji svet!

 

Uz to, mlade dame u Srbiji posebno oduševljanja njen stil, koj je pretežno veoma ležeran, ali i te kako usklađen i trendi, a na nedavno održanoj promociji Marija je pokazala kako izgleda u nešto elegantnijim prilikama.

 

Ova šarmantna mlada Novosađanka opredelila se za interesantnu kombinaciju: roze majicu bez rukava s interesantnim izrezom, prugaste pantalone s dubokim strukom i bele špicaste cipele.

 

 

A post shared by Marija Žeželj (@marijazezelj) on

 

Pogledajte još:

 

Srpska tinejdžerka pokorila planetu: Naša blogerka proglašena za Svetsko lice godine!

 

240.000 lajkova za mladu lepoticu: Kajli Džener oduševljena srpskom YouTube zvezdom! (FOTO)

 

Yasserstain, Zvoganj, Kovalska, Deni... Ako ne znate ko su oni, pregazilo vas je vreme (VIDEO)

makonda-tracker