selena gomez, čuvaj se!

Njoj se divi i Kajli Džener, a naše tinejdžerke je odavno osvojila: Srpska zvezda postaje pevačica - i sprema se da osvoji svet!

1
Pre nekoliko dana Marija Žeželj je na svom YouTube kanalu otkrila fanovima da je potpisala ekskluzivni ugovor u da uskoro objavljuje prvi singl na svom VEVO kanalu.
foto: Instagram
foto: Instagram

Marija Žeželj je rođena 1999. godine u Novom Sadu.

 

Ova multitalentovana devojka je za samo nekoliko godina uspela da se oproba i ostvari na nekoliko polja svojih interesovanja - njen lični beauty/lifestyle YouTube kanal je jedan od najgledanijih u regionu, prošle godine je objavila svoju prvu knjigu pod nazivom Moj slatki život za izdavačku kuću Vulkan, a kao model koju ekskluzivno zastupa Model Scouting Office, odnela je titulu Lice Godine sveta (The Look Of The Year 2016 World Beauty Award).

 

 

A post shared by Marija Žeželj (@marijazezelj) on

 

Tim Universal Music Serbia je čuo njenu obradu pesme Love Yourself Džastina Bibera, koju je snimila sa svojom drugaricom Bogdanom Živković, prepoznao autentičan muzički dar i nakon toga je usledio je poziv da se Marija isproba u još jednom od svojih interesovanja.

 

240.000 lajkova za mladu lepoticu: Kajli Džener oduševljena srpskom YouTube zvezdom! (FOTO)

 

Početkom marta Marija je sa predstavnicima Universal Music Group otišla u muzički studio austrijskog producentskog dua Popmaché u Beču na svoje prvo probno snimanje koje će joj ubrzo doneti i ponudu za potpisivanje ugovora sa ovom muzičkom kompanijom. Putovanje i rad u studiju je Marija zabeležila i podelila na svom vlogu.

 

- Sledeći korak je rad na pesmi, snimanje spota i sve će to vrlo, vrlo brzo da bude postavljeno na mom VEVO kanalu koji će biti uskoro otvoren - rekla je Marija svojim fanovima u videu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker