prelepa

2 nedelje pred porođaj blista: Ivana Korab pokorila Beograd efektnom haljinom i vrtoglavo visokim štiklama

1

Jedna od najlepših Srpkinja oduševila sve samo dve nedelje pred porođaj 

Ivana Korab pokorila Beograd prelepom odevnom kobinacijom
Ivana Korab pokorila Beograd prelepom odevnom kobinacijomfoto: Marija Mladjen/ATAImages

Poznata manekenka Ivana Korab pojavila se na jednoj modnoj reviji koja je upriličena u Beogradu i svojim stajlnigom i izgledom iznenadila je sve. 

 

Lepa Ivana smelo je ušetala na događaj u prelepoj plisiranoj haljini naranžaste boje ispod koje je jasno mogao da se vidi veliki trudnički stomak. Kao što je ranije pisano Ivana očekuje svoje drugo dete.

 

Ona je često u javnosti govorila o problemima koje je imala kada god bi poželela da ostane u drugom stanju, a ono što je mnoge zbunilo jesti i činjenica da su joj lekari tvrdili da sa sadašnjim suprugom Ognjenom ne može da ima potomstvo. 

 

 

Iako su njih dvoje uporono pokušavali da objasne da je on već jednom postao otac, lekari su smatrali da treba da potraže donora sperme, što oni nisu želeli. 

 

Ipak, nakon dugog postupka vantelesne oplodnje Ivana je uspela da ostane trudna i sada je već gotovo pred sam porođaj. 

 

Ivana nikada nije krila da su imali problem, a jednom prilikom je detaljno objasnila o čemu je reč.

 

- Prvo dete smo dobili pomoću vantelesne oplodnje. Moj partner je imao rak limfnih žlezda pre 20 godina. Zbog toga sam znala onog momenta kad smo počeli da se zabavljamo da to mora tako. Ljudi su znali koliko ja volim decu i pitali su se: ''Kako si uspela da se upustiš u to?''. U današnje vreme se svi brzo rastaju, hajde skupi hrabrosti i ostani s nekim. To je sve rad, pa je dodala:

 

Ivana Korab
Ivana Korabfoto: Marija Mladjen/ATAImages

 

- Ako ti u samom startu imaš tu prepreku, mi smo recimo tek iz trećeg puta uspeli, a to ne bismo uspeli bez podrške. Da budeš sam jako je teško. Kad sve to nije uspelo, kad je bilo sve to ružno i teško, ja sam bila zombi. Jako je teško da budeš sam i da se sam izdigneš iznad svega toga. Nije sramota da ne ostaneš trudna prirodnim putem, nije sramota ako muškarac ima problem. Što više pričamo, više ćemo toga da saznamo. Mi smo se nervirali, plakali... Ispalo je sve super na kraju. Sad radimo drugi put, tako da držite mi fige - otkrila je Ivana nedavno.

 

Ivana je jednom prilikom takođe izjavila da ako druga beba bude dečak, a lekarske procene su da jeste dečak, nakon što se porodi i beba malo poraste planiraju da usvoje jednu devojčicu.

 

Lepa Ivana izgleda savršeno uprkos tome što treba da se porodi za 2 nedelje
Lepa Ivana izgleda savršeno uprkos tome što treba da se porodi za 2 nedelje foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

Da podsetimo,  Ivana se 2013. godine udala za crnogorskog biznismena Mia Danilovića.  Međutim, stvari su krenule po zlu i kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da se par koji je pre braka godinama bio u ljubavi razvodi nakon samo mesec dana.

 

Ivana je tada priznala da je verovala da će njihova ljubav trajati večno, te da nije slutila da će se sve završiti potpuno drugačije.

 

Ivana nije želela da otkriva razloge zbog kojih se dugogodišnja ljubav razorila nakon samo mesec dana braka, objasnivši da prljav veš ne želi da iznosi u javnost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)

 

- To će zauvek ostati samo naša tajna. Kućno vaspitanje ne dozvoljava mi da prljav veš iznosim van svoja četiri zida, a kamoli u javnost - rekla je ona jednom prilikom.

 

Tada je istakla i da bi želela da pored sebe ima muškarca, ali ne po svaku cenu, već samo ako je u pitanju "onaj pravi" koji će biti vredan njene pažnje i ljubavi.

 

 

 

 

makonda-tracker