čestitamo!

OPET SAM MORALA NA VANTELESNU: Ivana Korab trudna po drugi put, a emotivnom porukom otkrila je pol bebe i razloge za VTO

0

Zanosna maneknka je danas objavila srećne vesti, ali i javno otkrila deo svoje intime, odnosno zbog čega su njen suprug i ona morali da se odluče na vantelesnu oplodnju.

 

foto: Instagram
foto: Instagram

Ivana već ima jedno dete sa svojim supugom, sina Matea. Njega su takođe dobili pomoću vantelesne oplodnje, a lepa maneknka nove radosne vesti objavila je na svom Instagram nalogu.

 

 

Ona je okačila klip sa simpatične proslave na jednom brodiću, gde je na balonima pisalo „boy“ što znači da će srećni supružnici opet dobiti dečaka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)

 

Ivana je uz video klip koji je okačila, na kome inače vidimo i dve velike bebe, odnosno dvoje animatora u kostimma beba, otkrila deo svoje intime i objasnila i zbog čega su ona i suprug opet morali na vantelesnu oplodnju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)

 

Sigurno je da će njeno iskustvo i reči na ovu temu dosta značiti velikom broju parova koji pokušavaju ili planiraju da prošire porodicu uz pomoć ove metode.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)

 

- Mislim da većina vas zna da sam morala da radim vantelesnu oplodnju ( VTO), jer je moj suprug imao hodgkinovu bolest pre više od 20 godina. Kao što smo Matea dobili, isto tako smo i sada sa novim bebironom. Zbog njegove preležane bolesti, toga što imamo preko 35 godina, prosto sam smatrala da je pod obavezno da uradim prenatalni test koji može da pokaže veliki spektar ozbiljnih i fatalnih anomalija – objasnila je Ivana.

 

 

Ivana Korab
foto: Instagram

 

Uz taj test može odmah da se sazna i pol bebe, pa su, pošto su videli da će sve biti u najboljem redu, odlučili da naprave i mini slavlje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)

 

- Naravno, uz test smo dobili i pol deteta i napravili kliše američku predstavu, al' kao i sve romantične komedije koje gledamo jer znamo da će biti srećan kraj i da će nam staviti osmeh na lice, tako i ovo… Prosto je nemoguće da ti srce ne zaigra. Hvala svima koji su me podržavali i bodrili na ovom putu koji nije ni malo lagan – emotivna je bila Ivana.

 

 

makonda-tracker