uvek elegantne

Mama i ćerka razmenile odeću i efekat je SJAJAN: Kraljica Leticija i princeza Leonor iznenadile Špance modnim izdanjima

0

Na jednom od najvažnijih kulturnih događaja u danima praznika u njihovoj zemlji, španska kraljica i prestolonaslednica pojavile su se u neočekivanim autfitima

Španska kraljevska porodica na predstavi u Činčonu
Španska kraljevska porodica na predstavi u Činčonu foto: EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Španska kraljevska porodica prisustvovala u Činčonu performansu kojim se u okviru lokalnog festivala prikazuju muke Isuse Hrista, a u pitanju je događaj koji se ponavlja svake Velike subote po gregorijanskom kalendaru još od 1963. godine.


Ovom skupu prisustvovali su kralj Felipe VI, njegova supruga Leticija i ćerke princeza Leonor i Sofija, koji su pozdravili okupljene i s pažnjom pratili priredbu.


Porodica je bila odevena ležernije nego inače, a ponovo se najviše piše o stilu kraljice Leticije, koja je odabrala sveden i vrlo efektan stajling za manje formalne prilike.

 

Supruga španskog kralja pojavila se u jednostavnim crnim pantalonama i crnim baletankama, a nosila je i bluzu koju je pozajmila od ćerke Leonor.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

 

U pitanju je beli top s puf-rukavima koji krasi upečatljiv vez crne boje, a potpisuje ga brend Sfera.


S druge strane, princeza je pozajmila odeću od mame, a njen izbor pao je na poslovni prsluk kuće Roberto Verino, komad sive boje koji je Leticija od Španije ranije nosila umesto sakoa.

 

Španska kraljevska u Činčonu
Španska kraljevska u Činčonu foto: R. del Campo / Goff Photos / Profimedia

Ovo, inače, nije prvi put da kraljica i princeza razmenjuju modne komade. Ni Leonor ni Sofiji nije strano da pozajme espadrile ili odeću od majke, dok se prošlog leta Leticija na jednom događaju pojavila u haljini svoje starije ćerke.

 

 

makonda-tracker