za sve prilike

Probajte da joj nađete MANU i shvatićete - NEMA ŠANSE: Kraljica Leticija ponovila komplet koji NOSI GODINAMA

0

Bez obzira na povod ovo odelo je postalo njena omiljena odevna kombinacija 

foto: Atilano Garcia/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Atilano Garcia/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Španska kraljica Leticija u četvrtak je bila među zvanicima na projekciji dokumentarnog filma "El Camino Interior" koji se bavi mentalnim zdravljem.

 

Ona je tu bila u ulozi počasne predsednice UNICEF-a u Španiji, a svima koji prate njen rad dobro je poznato da se ona i van ovakvih događaja interesuje za mentalno zdravlje dece i adolescenata.

 

Članovi španske kraljevske porodice često posećuju kulturne događaje, a za ovu priliku kraljica je odabrala odelo za koje već mnogi kažu da je apsolutni must have u ormaru svake ozbiljne žene. 

 

 

Kraljica Leticija ima veoma istančan modni stil i gotovo nikada ne pravi greške. I ovog puta ona je išla na sigurno. Zeleno odelo modne kuće "Karolina Herera" pokazalo se kao savršen izbor u gotovo svim prilikama.

 

Duži sako blago strukiran istakao je Leticijinu vitku liniju, a pantalone ravnog kroja učinile su da izgleda fantastično. Uz njih odlično su se uklopile salonke gotovo identične zelene boje kao odelo, koje su imale visoku petu, po kojoj je kraljica već postala prepoznatljiva.

 

Vanvremensko zeleno odelo je jedan od Leticijinih omiljenih odevnih komada
Vanvremensko zeleno odelo je jedan od Leticijinih omiljenih odevnih komada foto: Atilano Garcia/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Uz zeleno odelo kraljica Leticija je ponela jednostavnu belu košulju koja je napravila kontrast i učinila da izgleda zaista fantastično. 

 

Da podsetimo, ovo nije prvi put da Leticija nosi ovo zeleno klasično odelo. Nosila ga je i u oktobru 2019, februaru, novembru i decembru 2021. godine.

 

Čini se da joj je ovo jedan od omiljenih odevnih komada, a ostalih njenih kombinacija možete se prisetiti kroz galeriju koja sledi. 

 

1 / 11 Foto: Belen Diaz/DYDPPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

 

 

makonda-tracker