jedan detalj menja kompletan utisak!

Skida 10 cm u struku, izdužuje noge, a uz ove cipele je ČISTA MAGIJA! Izdanje Minje Miletić koje ćete gledati bez daha

0

Stil voditeljke Minje Miletić čine jednostavni, klasični komadi koji postaji suva moć kada ih iskombinuje.

Klasični odevni komadi su vremenom postali deo prepoznatljivog stila Minje Miletić.
Klasični odevni komadi su vremenom postali deo prepoznatljivog stila Minje Miletić.foto: Marija Mladjen/ATAImages

Sinoć je u Beogradskom dramskom pozorištu održana premijera predstave "Laž", koja je urađena prema tekstu Florijana Zelera, a u režiji Nikole Ljuce.

 

Glavne uloge u predstavi tumače Miloš Biković, Tamara Krcunović, Miloš Radonjić i Jelisaveta Orašanin, a nova predstava na repertoaru BDP-a je sinoć okupila brojne ljubitelje pozorišta, među kojima je bilo i dosta poznatih ličnosti.

 

Tako smo mogli da vidimo Jelenu Đoković, Sanju Kužet, Dragana Bjelogrlića sa suprugom, Marka Pantelića sa suprugom i brojne druge.

 

Nama je posebnu pažnju privukla voditeljka Minja Miletić.

 

Ona je poznata po klasičnim komadima odeće koji su vremenom postali deo njenog prepoznatljivog stila od kojih ne odstupa.

Jednom prilikom je za Glossy otkrila da nikada ne nosi mini-suknje, duboke dekolte, balon haljine ni materijale cvetnih dezena i da se drži proverenog stila oblačenja.

 

To nam je pokazala i sinoć kada se na premijeri predstave "Laž" pojavila u savršenoj poslovnoj kombinaciji, koju osim na poslu možete da nosite i u raznim drugim prilikama poput odlaska u pozorište ili na piće sa prijateljima.

 

Ona je za ovu priliku obukla crno odelo.

 

Gornji deo ove kombinacije je činilo blago strukiran sako sa jednorednim kopčanjem koji je imao jedva primetne otvore malo iznad struka što mu je dalo na upečatljivosti.

Voditeljka je pokazala kako da na pravi način kombinujemo dve boje i malim detaljima 'razbijemo' crni autfit
Voditeljka je pokazala kako da na pravi način kombinujemo dve boje i malim detaljima "razbijemo" crni autfitfoto: Marija Mladjen/ATAImages

Minja je za ovu priliku malo podvrnula rukave tek toliko da se nazire roze postava sakoa, koja je "razbila" prividnu monotoniju crne boje.

 

Donji deo kombinacije su činile uske pantalone koje su pratile liniju tela i koje su istakle njenu savršenu figuru, a čiji kroj pristaje ženama svih građa.


Cipele koje je voditeljka obula za ovu priliku su na fantastičan način zaokružile celu kombinaciju.

Najveću pažnju su nam privukla neobične cipele koje su fantastično zaokružile ceo stajling.
Najveću pažnju su nam privukla neobične cipele koje su fantastično zaokružile ceo stajling.foto: Marija Mladjen/ATAImages

Bile su crne i lakovane sa špicastim vrhom, a sam vrh cipele je bio u roze boji koji je upotpunio celu kombinaciju.

 

Roze nijansu smo mogli da vidimo i na maloj torbici, manikiru, ali i na ružu na usnama koji je za ovo veče popularna voditeljka odabrala.

 

Što se tiče frizure, Minja se držala proverenog recepta: ravno isfenirane kose koja je na odličan način upotpunila ovaj poslovni "look".

 

Ko je još od poznatih ličnosti bio na premijeri predstave "Laž", možete da pogledate u galeriji ispod

1 / 13 Foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

makonda-tracker