uživa

Tek sad zna KOLIKO MOŽE DA SE VOLI: Minja Miletić na predivan način opisala život sa ćerkicom

1

Poznata novinarka postala je pre nešto više od godinu dana majka devojčice kojoj je dala ime Anika i koja je ulepšala njen život

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Voditeljka Minja Miletić u junu 2020. godine, na svoj rođendan, donela na svet svoje prvo dete. Kako ona ističe, tek je tada shvatila koliko daleko ljubav može da seže.


Kada sam dobila dete shvatila sam koliko može da se voli. Ćerka me je oplemenila, postala sam strpljivija, umerenija i sveukupno radosnija. Gledam je svakog dana kako raste, menja se, kako uči da hoda i uživam u njoj — kaže Minja.


Što se tiče obaveza usklađujem kao i svaka žena koja ima dete. Mama je ta koja mi najviše pomaže, ali tu je i dadilja, imam pomoć, ali i dobra organizacija je ključ svega — istakla je voditeljka za Blic.

 

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić


Ona je, inače, nedavno otkrila da je tokom trudnoće bila uverena da će postati majka dečaka.


Moja želja i ubeđenje bilo je da ću roditi dečaka i ništa i niko nije mogao da me razuveri da ipak postoji šansa da rodim žensko dete, sve do momenta kada sam uradila prenatalni test i kada mi je doktorka rekla: "Minja, čestitam, bićete mama jedne devojčice". S obzirom na to da sam bila potpuno nespremna za tu informaciju, pitala sam se da li je sigurna, da slučajno nije pogrešila — pričala je ona.
 

 

makonda-tracker