Minja Miletić: Moda se prepoznaje po mirisu

0
Zašto kožu smatra uvek modernom? Kakve kupaće kostime bira ovog leta? Zbog čega često citira čuvenu Koko Šanel i u kojim situacijama se pridržava pravila o nošenju visokih potpetica, priča voditeljka Minja Miletić
Foto: Petar Đorđević
Foto: Petar Đorđević

Biram KUPAĆE KOSTIME DUGINIH BOJA jer one na preplanulom tenu izgledaju još bolje i čine me veselijom. Pridržavam se one zapovesti po kojoj se dijeta drži kako bismo dobro izgledali odeveni, dok naporni treninzi omogućavaju da lepo izgledamo nagi.

S tim u vezi svaka forma kupaćeg kostima može da bude ona prava, od bikinija do push-up varijante, a oba ću ovoga leta isprobati na plaži. PRENAGLAŠEN SEKSEPIL=PRENAGLAŠENA DEGUTANTNOST. Nago telo na javnom mestu nije ništa drugo nego modni krik godine, decenije i veka. Niti me to privlači niti smatram pristojnom odevnu kombinaciju gde je koža gotovo jedini odevni premet na telu. 

KOŽA JE UVEK U MODI, ali ne mislim pri tom na kožnu galanteriju, već na kožu tela. Ona je neophodni asesoar uz koji svaki komad garderobe izgleda daleko bolje nego što to jeste - pod uslovom da je koža negovana! KLASIKA, OTMENOST I ŽENSTVENOST moje su odrednice mode i stila! HALJINE PERFEKTNOG I NENAPADNOG KROJA, prirodnih materijala i umerenih boja, bile su i biće moj favorit. Upoznajte svoje telo jer ono diktira vaš izbor modnih komada. Apsolutnu prednost dajem ŠTIKLAMA sa dodatkom jedne zapovesti - ne uvek i ne svuda! Zato budite obazrivi kada određujete koje vreme, mesto i prilika čekaju na vašu desetku ili dvanaesticu.

Najbolje stvari u životu su besplatne, ali one veoma dobre su i veoma skupe - reče jednom Koko Šanel! U potpunosti se slažem s njom. Bolje je da imate jedan par kvalitetnih cipela nego pet lošeg kvaliteta. MANJE JE VIŠE - zar da prirodna lepota padne u drugi plan zbog bleštavila nakita, boja i šminke? KOMBINACIJA TEGET I KONJAK BOJE predstavlja moj izbor za zimu i leto jer odiše sofisticiranošću i oksfordskim stilom.

Final Touch svake odevne kombinacije i našeg stila jeste MIRISNA NOTA koje ostaje iza nas, ona se pamti i oseća čak i kada haljina padne na pod ili ode u zaborav. Chanel Chance Eau Fraichei Balenciaga Florabotanica - uvek i svuda!

Piše: Jelena Kulović

makonda-tracker