Fashion editorijal

Vanvremenski stil kao koncept: 10 modnih zapovesti Minja Miletić

0
Voditeljka televizije N1 ima istančan modni ukus i nepogrešivo bira savršene komade koji idealno pristaju njenoj figuri. S godinama naučila je kako da odabere trendi garderobu koju može da kombinuje sa stvarima koje već poseduje
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Kada je reč o modi, volim da vidim koji su novi trendovi, ali zato da bih bila informisana a ne da bih ih slepo pratila. Kreiranje raznih modnih trendova ima za cilj izbor a ne ultimativno praćenje. Barem ja to tako vidim. Po mom skromnom mišljenju, najbolja modna zapovest jeste ona Armanijeva da su jeftine cipele zapravo lažna ušteda i da nikada ne treba štedeti na ključnim delovima garderobe: cipelama, tašni i kaputu. Smatram da je najbolje kad postoji ravnoteža između odeće velikih komercijalnih kuća, kao što su Zara, Massimo Dutti, Mango i dizajniranih, autentičnijih komada koji se odnose na torbe, cipele i kapute. Spoj te dve strane medalje daje savršen sjaj i sofisticiranost.

 

foto: Andreja Damnjanović

S većim samopouzdanjem ide manja potpetica, daje se prvenstvo udobnosti s obzirom na to da pravi seksepil i privlačnost žene proizlaze iz njenog unutrašnjeg zadovoljstva. Međutim, postoje situacije, kao što su prijemi, koji zahtevaju poseban dres-kod, što mi daje mogućnost da se popnem visoko, ali to ne znači da ću gledati s visine.

 

Minja Miletić: Spremna sam da budem majka
 

Nikako ne kombinujem mini-suknju i duboki dekolte. To nema veze sa izazovnošću, već samo i isključivo s vulgarnošću, a ja se glasno protivim tome.

 

foto: Andreja Damnjanović

Samopouzdanje iz kojeg proizlazi širok osmeh, uspravna ramena, siguran hod i još ponešto jedini je nepogrešiv način da privučete pažnju. Sve ostalo samo je bleda pratnja. Dobro izabran parfem može da bude vaš znak prepoznatljivosti. U prostoriju kročite cipelom, ali izlazite parfemom.

 

Minja Miletić: Još tražim svog vuka

 

Nikada nećete pogrešiti ako nosite džins, belu majicu i dobre cipele. Modu ne čini skupa garderoba. Moda je odnos prema sebi kako fizički, tako i duhovni. Moderni ste ako ste negovani, obrazovani, socijalno inteligentni, kreativni, a tek na kraju dobro obučeni. Biti moderan znači uspešno odgovoriti na sve izazove života, što nije nimalo lako.

 

foto: Andreja Damnjanović

Nikada nećete pogrešiti sa crnom i belom bojom, ukoliko se plašite eksperimentisanja. Nemojte da preterujete sa šminkom, naročito s dnevnom, beauty make-up je najbolji, a izgledaćete mlađe.

 

foto: Andreja Damnjanović

U svom garderoberu uvek treba da imate vrećicu lavande i vanile kako bi vaše stvari bile zaštićene i mirišljave. Sve ostalo je vaš izbor. Budite jednostavni, jer lepota je upravo u tome i ne zaboravite osmeh.

makonda-tracker