predivni

Ne eksponira se u javnosti, njihova ljubavna priča počela je još u srednjoj školi: Retka fotografija muža Sanje Kužet

0

Lepa voditeljka svoj privatni život ljubomorno čuva od očiju javnosti 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljku Sanju Kužet često imamo prilike da vidimo na malim ekranima, ali njena porodica je gotovo potpuno nepoznata za javnost. 

 

Ona se trudi da svoj privatni život drži iza zatvorenih vrata, pa je zaista retkost da nju i njenog supruga vidimo zajedno u javnosti.

 

Ipak, jedna takva prilika ukazala se večeras, kada je Sanja u pratnji svog muža, Nemanje Živojinovića došla na premijeru predstave "Laž", koja je održana u Beogradskom dramskom pozorištu. 

 

 

Naime, Sanja i Nemanja su u braku već dugi niz godina, ali on nije ne voli da se eksponira u javnosti i tu njegovu odluku lepa voditeljka poštuje. Nemanja je direktor marketinga jedne auto-kompanije i mnogi kažu da je veoma šarmantan.

 

Sada imamo priliku da vidimo kako izgleda, a na ženama je da procene šta je to što je lepu voditeljku privuklo kod njega. 

 

Iako o svojoj vezi nerado govori Sanja je jednom prilikom otkrila je da je njihova ljubavna priča počela još u srednjoj školi.

 

Sanja Kužet je u društvu supruga stigla na premijeru predstave 'Laž'
Sanja Kužet je u društvu supruga stigla na premijeru predstave "Laž"foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

- Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari - izjavila je Sanja Kužet svojevremeno, koja ostaje dosledna odluci da privatnost čuva u užem krugu porodice i prijatelja.

 

Ovo je retka prilika da vidimo kako izgleda suprug Sanje Kužet
Ovo je retka prilika da vidimo kako izgleda suprug Sanje Kužetfoto: Marija Mladjen/ATAImages

 

- Napravila sam rez između privatnog i poslovnog života. Svi moji profili na društvenim mrežama su poslovni, to je naša zajednička želja. Taj deo života je u našim srcima. Ne bih da dam previše sebe - rekla je ona svojevremeno za domaće medije.

makonda-tracker