ideja za svečane prilike

Srpkinja ga je ipak ponela bolje: Tamara Dragičević i Eva Longorija u istom ELEGANTNOM KOMPLETU

0

Srpska glumica i njena koleginica iz Holivuda imaju sličan ukus, ali Tamara Dragičević ume da "začini" svoj stajling vrlo efektno

Eva Longorija i Tramara Dragičević često nose odela
Eva Longorija i Tramara Dragičević često nose odelafoto: EPA-EFE/CLAUDIO ONORATI, AMIR HAMZAGIC/ATAIMAGES

Kompleti su proteklih godina među najpopularnijih modnim trendovima, a to se pre svega odnosi na odela, koja smo počeli da viđamo u svim svečanijim prilikama!


Različiti modeli pantalona i sakoa preplavili su crveni tepih, a sve češće imamo priliku da vidimo i vrlo elegantan prsluk kao neizostavni deo ovih kombinacija, a njima ne mogu da odole ni strane ni domaće zvezde.


Latinoamerička glumica Eva Longorija, nedavno je ponela upravo belo odelo s prslukom na premijeri filma Flamin' Hot, čiju režiju sama potpisuje.

 

Američka glumica Eva Longorija u Voden odelu s prslukom
Američka glumica Eva Longorija u Voden odelu s prslukomfoto: Daniel Boczarski / Getty images / Profimedia

Eva je za ovu priliku odabrala poslovne pantalone visokog struka i širih nogavica u kombinaciji sa kratkim prslukom i strukiranim dugačkim sakoom brenda Boden. Uz to je kombinovala nude cipele špicastog vrha i sve zaokružila skupocenim zlatnim nakitom.


U sličnoj odevnoj kombinaciji nedavno se pojavila i srpska glumica Tamara Dragičević, koja je na Instagramu podelila fotografije za koje je pozirala u dvodelnom setu sastavljenom od širokih pantalona i prsluka.

 


Za razliku od njene koleginice iz Holivuda, ona nije ponela blejzer, a efekat je – još bolji!


Uz to, srpska glumica je ovaj komplet nosila i na otvaranju 51. FEST-a, kada je svoj izgled upotpunila tamnim maksi-kaputom, napravivši tako efektan kontrast.

 

1 / 8 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages


Ovo, inače, nije prvi put da Tamaru vidimo u prsluku, budući da je na jednom događaju pre nekoliko meseci nosila vrlo efektan crni model u kombinaciji sa burgundi odelom i tašnicom.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

 

makonda-tracker