otvaranje fest-a

Umesto odela – nešto još lepše! Tamara Dragičević ima PREDIVAN KOMPLET koji može da se nosi u svakoj sezoni

0

Popularna glumica obožava odela, ali sada je odabrala nešto malo drugačije – i jednako otmeno

Tamara Dragičević na otvaranju 51. fest-a
Tamara Dragičević na otvaranju 51. fest-afoto: Dusan Milenkovic/ATAImages

U beogradskoj mts dvorani sinoć je svečano otvoren 51. Međunarodni filmski festival FEST, i to projekcijom filma "Zločin je moj" francuskog reditelja Fransoa Ozona.


Tom prilikom je za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti, uručeno priznanje Beogradski pobednik režiseru Lordanu Zafranoviću i producentu Dobrivoju Tanasijeviću - Den Tani.


Otvaranje FEST-a okupilo je veliki broj poznatih ličnosti, a među najzapaženijima je bila glumica Tamara Dragičević, koja je još jednom pokazala izuzetan stil za crveni tepih.


Šarmantna glumica i zvezda nekih od najuspešnijih projekata proteklih godina uživala je u filmu u društvu supruga i kolege Petra Benčine, a pre toga je okupljenim foto-reporterima pozirala u vrlo šik večernjem izdanju.

 

Tamara Dragičević i Petar Benčina na otvaranju 51. FEST-a
Tamara Dragičević i Petar Benčina na otvaranju 51. FEST-afoto: Damir Dervišagić

Glumica je za ovu priliku odabrala elegantan autfit koji čine jednostavan strukirani prsluk s V-izrezom i duboke i pantalone širokih nogavica, a oba komada su u beloj boji.

 

To joj je pružilo vrlo otmen izgled, naročito u kombinaciji s belim kaišem i belim lakovanim salonkama s visokim potpeticama.

 

1 / 9 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages


Svoje svedeno izdanje Tamara je zaokružila – kontrastom! Naime, uz ruci je nosila crnu torbicu, a ogrnula se tamnosivim kaputom maksi dužine, za vrlo efektan večernji look.

 

Tamara Dragičević na otvaranju 51. fest-a
Tamara Dragičević na otvaranju 51. fest-afoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Glumica je pokazala i svoju novu frizuru, koju ima odnedavno, a u pitanju su medeni tonovi u njenoj dugoj kosi, koju je pustila da pada u talasima.

 

Tamara Dragičević na otvaranju 51. fest-a
Tamara Dragičević na otvaranju 51. fest-afoto: Dusan Milenkovic/ATAImages

 

makonda-tracker