(video)

SVE BRINETE će odmah iskopirati ovo: Tamara Dragičević ima NOVU BOJU KOSE zbog koje ćete UVEK biti u centru pažnje

0

Svojim izgledom svakodnevno oduševljava i postavlja nove modne standarde.

Tamara Dragičević i Petar Benčina
Tamara Dragičević i Petar Benčinafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Tamara Dragičević iza sebe već sada ima niz zapaženih uloga, od kojih je možda i najznačajnija uloga Silvane Armenulić u kultnom filmu Toma.

 

Tamara je uprkos slavi i popularnosti, ostala dosledna sebi, posvećena porodici, te tako godinama uživa u ljubavi sa kolegom Petrom Benčinom, sa kojim ima i dvoje dece, sina Lazara i ćerku Stašu.

 

Ona je dosta aktivna na društvenim mrežama, pa tamo prikazuje brojne porodične trenutke, ali i različita modna izdanja kojima uvek obraduje publiku.

 

Ovog puta, lepa glumica je podelila sa svima svoju novu frizuru i već sada znamo da će ta boja biti pravi hit predstojećeg proleća. Tamara se odlučila za svetlo smeđu nijansu, koja čak ide ka plavoj, ali ima narandžasti odsjaj.

Glumica je pozirala na jednom balkonu sa pogledom na centar grada, a zraci sunca su joj definitivno išli u korist, s obzirom na to da ova boja izgleda još bolje na dnevnom svetlu.

 

Tamara je imala blago uvijene talase, a sudeći po njenim dosadašnjim izdanjima, pretpostavljamo da se neće zaustaviti na ovoj nijansi, pa od nje možemo očekivati još mnogo novih trendova kada su svi aspekti mode u pitanju.

 

 

makonda-tracker