praktičan, a šik

NIKAD ne izlazi iz mode, a nosi se uz sve: Kaput Tamare Dragičević za kojim bi se i Anđelina Džoli okrenula na ulici

1

Nosio se pre nekoliko decenija, a sigurno će se nositi i u narednim – ovakav kaput je namudriji način da potrošite novac

Tamara Dragičević jedna od najbolje odevenih žena na domaćoj sceni
Tamara Dragičević jedna od najbolje odevenih žena na domaćoj scenifoto: tamaradragicevic, Instagram

Glumica Tamara Dragičević izvanredno se snalazi u svakoj sezoni, ali ako nas pitate – tokom jeseni i zime joj nema ravne!


Popularna filmska i pozorišna glumica spada u najbolje odevene žene naše javne scene, a njen stil je prava mera najnovijih trendova i vanvremenskih komada. U svakoj prilici, ona ume da ostavi izuzetan utisak svojim modnim odabirima, a sada je pokazala savršen autfit za ležerne prilike u hladnim danima.


Tamara je u društvu prijatelja uživala u šetnji Oplencem, a s pratiocima na Instagramu rešila je da pokaže kako je to izgledalo.


Dan kao izmišljen – napisala je ona pored fotografije koje nam otkrivaju da je uživala u sunčanom i prohladnom februarskom danu.

 

1 / 6 Foto: tamaradragicevic, Instagram


Glumica je za ovu priliku odabrala vrlo šik kaput, kakav je vrlo popularan među trendseterkama proteklih godina. Reč je o predimenzioniranom modelu koji naglašava ramena, vrlo je zgodan za svežije vreme jer pada do članaka.

 

Tamara Dragičević pravi je majstor oblačenja za hladnije mesece
Tamara Dragičević pravi je majstor oblačenja za hladnije mesecefoto: tamaradragicevic, Instagram

U pitanju je kaput s dugačkim reverima na preklop, u tamnosivoj boji koja je vrlo praktična za kombinovanje, a lako možemo da ga zamislimo i u nekim formalnijim prilikama. Ovakve modele, inače, obožava Tamarina koleginica Anđelina Džoli, koja već godinama uglavnom nosi maksi-kapute sličnog kroja, i to pretežno u neutralnim nijansijama.


Tamara je ovaj trendi komad kombinovala sa ravnim čizmama i kariranim šalom u crnim i tamnosivim tonovima, a sve je upotpunila tamnom crnom tašnicom i naočarima za sunce.

 

 

makonda-tracker