neodoljiv trend

Stvorena za skupljanje lajkova na Instagramu! Torbica koja govori SVE SVETSKE JEZIKE po ukusu naše Tamare i Tine Kunaki

0

Romantična, praktična, simpatična, luksuzna, ali ne sumanuto skupa, ova tašna je budućnost mode

foto: tinakunakey, tamara, Instagram
foto: tinakunakey, tamara, Instagram

Ako želite torbu koja je praktična, jednostavna za nošenje i kombinovanje, a ipak interesantna i romantična – ovo je kraj vaše potrage.


Francuska manekenka Tina Kunaki, inače supruga glumca Vensana Kasela, nedavno je u serijalu časopisa Vogue France "7 dana, 7 stajlina: Kako se doterati za sastanak?" dala svoj primer savršenog stajlinga za izlazak udvoje.


Budući da se sve dešavalo tokom februara, meseca u kom se slavi Dan zaljubljenih, čuvena lepotica rešila je da predloži obožavateljkama da za ovu priliku ponesu – torbicu u obliku srca nazvanu Le Cœur.

 

Tina Kunaki nosi Alaia torbu u obliku srca
Tina Kunaki nosi Alaia torbu u obliku srcafoto: Vogue France, Youtube Printscreen

Ovakve tašne vrlo su popularne s vremena na vreme, a ovaj konkretan model spada u najlepše i u one koji su bez sumnje najviše očarali influenserke.

 

Za kombinaciju sa sivom mini-haljinom i žutim cipelama, Tina Kunaki odabrala je crvenu torbu modne kuće ALAÏA čija cena iznosi 1.170 dolara.

 


Napravljena je od teleće kože, uz postavu od istog materijala, a odlikuje je jednostavan dizajn i "čist" i pun oblik srca. Zlatni logotip brenda jedini je detalj na njoj, a nosi se uz pomoć tankog i dugačkog crvenog kaiša.


Isti model smo, inače, nedavno videli i na srpskoj influenserki Tamari Kalinić, koja ju je na Nedelji mode u Londonu ponela sa sa romantičnim kompletom koji čine strukirani sako i mini-suknja sa cvetnim vezom.

 

Tamara Kalinić na Nedelji mode u Londonu
Tamara Kalinić na Nedelji mode u Londonufoto: Saira MacLeod / Shutterstock Editorial / Profimedia

Verujte mi, ova torba je novi moderni klasik! – kaže oduševljeno Naomi Smart iz britanskog izdanja časopisa Vogue.

 

Čim se pojavila, bila je instant pobednica i dopada mi se svaka njena verzija. Bilo je zabavno gledati ih na Nedelji mode u Londonu, a bilo ih je tako mnogo! Trenutno mi je najbolje crno kožno srce sa zlatnim lancem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALAÏA (@maisonalaia)


Iako je očigledan izbor za romantične izlaske, svadbe i svečane večernje događaje, britanski Vogue piše da bi ovaj aksesoar mogao da izgleda jednako lepo u spoju sa farmerkama, bomber jaknom ili malom crnom haljinom.

 

 

makonda-tracker