veličanstvena

Romantična, ženstvena i TAKO ZAVODLJIVA! Haljina Tamare Kalinić za večeru s Anom Vintur je pravo malo MODNO ČUDO

0

Srpska influenserka prisustvovala je ekskluzivnoj večeri za sam krem modne industrije, a ponovo je bila jedna od najbolje odevenih

Tamara Kalinić na gala večeri u Milanu tokom Nedelje mode
Tamara Kalinić na gala večeri u Milanu tokom Nedelje modefoto: tamara, Instagram

Povodom Nedelje mode u Milanu, u ovom gradu na severu Italije održana je Starbucks gala večera koja je okupila najuticajnije ljude u svetu mode danas

.
Domaćin večeri bio je milijarder Harolds Šulc, dok je za dobro raspoloženje bila zadužena proslavljena pevačica i osvajačica Gremija Lizo.

 

Među istaknutim zvanicama našle su se urednica časopisa Vogue Ana Vintur, zatim trendseterka Olivija Palermo, više slavnih manekenki i naša influenserka Tamara Kalinić!

 

1 / 5 Foto: tamara, Instagram


Za ovu priliku, ona je odabrala nešto sasvim drugačije od izdanja u kojima smo je viđali proteklih dana – ultrasvedeno, vrlo nežno, ali izuzetno efektno.


Tamara se pojavila u midi-haljini koja pada pored tela, dok njen gornji deo čini upečatljiv korset sa okruglim korpama za grudi.

 

Tamara Kalinić na gala večeri u Milanu tokom Nedelje mode
Tamara Kalinić na gala večeri u Milanu tokom Nedelje modefoto: Johnny Dalla Libera / SGP / Profimedia

Reč je o vrlo jednostavnoj kreaciji, koja ipak naglašava struk i vitku figuru poznate Srpkinje, a ona nema ni bretele ni rukave, te ističe i njena izvajana ramena i ruke.


Popularna influenserka odluičila se za vrlo romantičan model uz koji su se odlično uklopili talasi u kosi, a kombinovala je toaletu sa cipelama sa špic-vrhom i tankim i visokim potpeticama, kao i s malom Hermes Birkin tašnom boje karamele.

 

Ne sumnjamo da je i Ana Vintur bila oduševljena!

 

 

 

makonda-tracker