a tek da vidite pantalone

Torba od 6.200 € koju bi poželela i Viktorija Bekam: Jovana Nikolić Mišković u crno-belom izdanju očitala modnu lekciju

1

Pevačica Jovana Nikolić Mišković sinoć se odlučila za proverenu crno-belu kombinaciju i oduševila je sve svojim modernim i šik izdanjem. Ipak, najveću pažnju su nam privukle pantalone, koje su apsolutni hit sezone. Evo zašto bi svaka žena trebalo da ima jedan par ovakvih u svom garderoberu.

Najupečatljiiviji modni komad Jovane Nikolić sinoć su bile predivne široke pantalone.
Najupečatljiiviji modni komad Jovane Nikolić sinoć su bile predivne široke pantalone.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jovana Nikolić Mišković bila je među poznatim ličnostima koje smo zapazili na sinoćnom prestoničkom događaju koji je organizovala voditeljka Marija Kilibarda, gde je bila među najzapaženijima.

 

Ona je na ovaj događaj došla u pratnji svoje sestre Maše Nikolić, a svojim modnim kombinacijama su ispisale nove stranice modne istorije.


Jovana je kao i uvek izgledala besprekorno i nepogrešivo dobro, a za ovu priliku se odlučila za proverenu crno-belu kombinaciju.

Ona inače voli da eksperimentiše sa bojama i stilovama, ali je sinoć rešila da igra na "sigurnu kartu".

 

Pevačica je obukla beli top sa prefinjenim radom, koji je iskombinovala sa predivnim širokim crnim pantalonama koji su se blago širile i padale bukvalno do poda. Ove pantalone su apsolutni hit već nekoliko sezona i kombinuju se uz sve, uz ravnu obuću, potpetice ili patike, a pružaju moderan i šik izgled.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Široki kaiš sa zlatnom kopčom je upotpunio ovu kombinaciju i istakao Jovanin struk.

 

Jovana je preko obukla crni elegantni kaput, a ovog puta se odlučila za belu torbu koju potpisuje modna kućea Bottega Veneta i koja vredi 6.200 evra, a koja se perfetkno uklopila u autfit.

 

Da voli ovaj model torbi nikada nije krila i modna dizajnerka Viktorija Bekam, koja bi sigurni smo, rado pozajmila torbu od Jovane i prošetala je na nekom glamuroznom događaju.

 

Celu kombinaciju, pevačica je zaokružila crnim šeširom i time dodatno naglasila moderan i šik izgled koji je postigla. Mi smo oduševljeni, a vi?

 

makonda-tracker