ovo smo čekale!

Torbe zbog kojih influenserke (i Nejmar) GUBE RAZUM: Ovo je trend koji želimo da traje decenijama, a lako se kombinuje

0

Dezen tašnica iz nove kolekcije modne kuće Louis Vuitton omogućava vam da ih nosite uz maltene sve, a u pitanju je motiv koji će se sigurno kopirati u narednim godinama

Tamara Kalinić jedna je od prvih influenserki koje su ponele LV X YK torbu i aksesoare
Tamara Kalinić jedna je od prvih influenserki koje su ponele LV X YK torbu i aksesoarefoto: tamara, Instagram

Po drugi put, francuska modna kuća Louis Vuitton udružila je snage s japanskom umetnicom Jajoi Kusamom (93) kako bi napravila kolekciju koja definitivno ne ostavlja nikoga ravnodušnim.


Klasična elegancija koja se vezuje za pomenuti brend sada dobija novu, živahniju notu, uz pomoć raznobojne čarolije dezena, a popularnosti kolekcije Infinity ne odmaže to što je reklamiraju vodeći modeli današnjice, uključujući Belu Hadid.


Ovo je, inače, obnavljanje kolaboracije Kusame i kuće Louis Vuitton, koji su prvi put radili zajedno 2006. godine, kada je umetnica sarađivala na liniji odeće, obuće, aksesoara i nakita s Markom Džejkobsom, tadašnjim kreativnim direktorom LV-a.

 


Iako je žena u devedesetim godinama, Kusama je donela novoj kolekciji mladalački i poletan duh, razigranost kakvu obično očekujemo od mlađih umetnika. Ona je poznata po svojim instalacijama prekrivenim tufnama i beskonačnim ogledalima koji odvode uživaoce u njenoj umetnosti na zadivljujuće i prilično vrtoglavo putovanje.

 


Kolekcija sadrži omiljene simbole Jajoi Kusame, uključujući njene raznobojne krupne tačke, psihodelične prikaze cveća, sfere od ogledala i "beskonačne mreže" od tufnica, kakve smo viđali na njenim apstraktnim slikama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rahel (@styledbyrahel)


Iako se u njoj nalazi sve što možete da zamislite kada je u pitanju Louis Vuitton (kolekcija sadrži čak 450 komada!), influenserke i poznate ličnosti su posebno očarane, uobičajeno, tašnama iz linije Infinity Dots. Među torbama koje najčešće viđamo na profilima influenserki na Instagramu su LV X YK Onthego i LV X YK Capucines, pretežno crni modeli ukrašeni tufnama u raznim bojama.

 


Među onima koji mogu da se pohvale komadima iz nove kolekcije kuće Louis Vuitton je i srpska trendseterka Tamara Kalinić, koja je na Instagramu pokazala kako uživa u svojoj šarenoj i tufnastoj magiji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Ni muškarci nisu ravnodušni na Infinity Dots, pa smo brazilskog fudbalera Nejmara videli sa sportskom ručnom tašnicom Keepall.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Dakle, novi "vrući" trend pred nama su tufne, najbolje raznobojne, ali i svedene i u jednoj boji mogu da izgledaju jednako efektno! Bez sumnje je ovo motiv koji će se kopirati u kolekcijama konkurentskih brendova narednih sezona i nešto što će ove godine biti zapaženo. 

 

Ako ne možete da priuštite baš Louis Vuitton, nema problema – odaberite bilo koju torbicu s tufnicama i ostavićete sjajan utisak!

 

makonda-tracker