probajte i vi

Kad ona spoji sako i farmerke, dogodi se – MAGIJA! Omiljenu kombinaciju Jelisaveta Orašanin uvek nosi uz isto pravilo

0

Glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić često nosi farmerke i blejzer, a da istovremeno izgleda i svečano i opušteno pomaže joj ovaj trik

Jelisaveta Orašanin je, želela to ili, jedna od vodećih domaćih trendseterki
Jelisaveta Orašanin je, želela to ili, jedna od vodećih domaćih trendseterkifoto: jagodenamagli, Instagram

Srpska glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić nije bez razloga došla do titule jedne od najbolje odevenih Srpkinja.


Bilo da prilika zahteva vrhunsku eleganciju ili dopušta nonšalanciju, ona pokazuje da bez sumnje odlično pliva u svetu mode. Uz to što može da se pohvali komadima koji su u skladu s najnovijim trendovima, zvezda serija "Žigosani u reketu", "Vojna akademija" i "Ubice mog oca" odlično ih kombinuje.


Rezultat su inspirativni autfitit kojima Jelisaveta može da parira i najpopularnijim influenserkama!


Pored toga što često nosi odeću sa izrezima, koji su među omiljenim detaljima u kolekcijama vodećih brendova proteklih sezona, obožava kropovanu odeću i posebno je slaba za luksuzne tašnice, primetili smo još nešto: Jelisaveta ima svoju omiljenu kombinaciju i uvek je nosi uz poštovanje istog pravila!

 


Glumica, naime, često i rado spaja sako sa farmerkama, a ovo su samo tri takve kombinacije koje privlače pažnju.

 

Tokom boravka u Parizu u oktobru prošle godine, Jelisaveta Orašanin je za šetnju pored Sene odabrala dugački crni sako, model sa uskim i dužim reverima, a ponela ga je sa dubokim i širokim farmerkama od svetlog džinsa.

 


Početkom godine podelila je selfi iz lifta, na kom je ponovo vidimo u crnom blejzeru. Ponovo je u potanju blago predimenzionirani model koji prekriva zadnjicu, a Jelisavetin izbor ovog puta su bile pocepane i nešto tamnije farmerke, ali ponovo duboke i širokih nogavica.

 


Jednom prilikom glumica nam je pokazala i kako se doterala za večernji izlazak u Bolonji, gde živi sa suprugom i proslavljenim košarkašem Milošem Teodosićem. I tada je odabrala strukirani crni sako, a kombinovala ga je sa svetlim farmerakama širih i blago zvonastih nogavica.

 


Kada je reč o kombinovanju blejzera sa džinsom, obično je "bezbedna zona" skinny model pantalona, čime se postiže nešto formalniji izgled.

 

Ipak, modni znalci stalno nas podsećaju da je pripijenim farmerkama odzvonilo i da treba da se okrenemo vrećastim i pantalonama širokih nogavica, a Jelisaveta Orašanin stalno nam pokazuje koliko efektno ovaj spoj može da izgleda! Bilo da ispod sako nosi krop top, providnu bluzu ili nešto treće, ona uvek bira komotne i duboke modele džinsa, a postiže vrlo šik izgled.

 

 

makonda-tracker