nakon 6 meseci veze

"Ljubav je odmah planula": Kako su se upoznali Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić?

0

Priča glumica Jelisavete Orašanin (34) i košarkaša Miloša Teodosića (35) je sve samo ne obična.

Venčali su se 25. juna 2017. godine u Beogradu
Venčali su se 25. juna 2017. godine u Beogradufoto: Marina Lopičić

Glumica Jelisaveta Orašanin (34) i košarkaš Miloš Teodosić (35) svoj život ne eksponiraju na društvenim mrežama i u Bolonji gde trenutno žive zbog Miloševog trenutnog angažmana vode miran porodični život.

 

Svoju ljubav su krunisali 2017. godine nakon samo 6 meseci veze, a u međuvremenu su dobili dvoje dece Petru (5) i Bogdana (2).

 

Mali Bogdan je upravo danas proslavio što je glumica i podelila na društvenim mrežama iako to veoma retko radi.

 

U razgovoru sa domaće medije,Jelisaveta je nedavno otkrila da je ćerkica Petra "njena kopija" što se tiče temperamenta, a da je sin malo mirniji.

Apsolutno. Ona je moja ćerka 100 posto i uživam u tome. Sin je malo mirniji, ali videćmo kako godine budu prolazile. To se sve da promeniti. (smeh) – rekla je i dodala da ni suprug nije miran, ali da su deca još uvek mala da bi moglo da se kaže "na koga su povukli" temperamentom. 

 

Reklo bi se da lepa glumica uspešno usklađuje porodični život u Bolonji sa svojim poslovnim obavezama u Srbiji, ali i sporadičnim putovanjima koje obožava. Za sve je kako kaže zaslužna dobra organizacija. 

Mislim da je stvar samo dobre ogranizacije. Ako sve unapred isplanirate uvek morate da ostavite mesta za nešto neisplanirano. Ali ja sam poznata kao dobar organizator, tako da ja unapred sve isplaniram. I kada su snimanja volim da se sve precizno dogovorimo zbog organizacije svih. Tako da meni iskreno to ne predstavlja problem. Posebno zbog toga što ja već šest godina ne živim u Srbiji, pa sam se navikla. Meni je lepo. Uživam u stalnim putovanjima. Stvarno važim za nekog ko voli da putuje. Uvek bila – dodala je ona.

 

Danas Miloš i Jelisaveta važe za jedan od najskladnijih bračnih parova među poznatim ličnostima, a kako je njihova ljubavna priča počela?

 

Kako to uglavnom biva, sve je započelo zahvaljujući zajedničkoj prijateljici.

Kako se Milošu Jelisaveta veoma dopada, želeo je da je upozna. 

 

On je insistirao da upozna glumicu preko njihove zajedničke prijateljice, dizajnerke Milice Opačić i njenog dečka koji živi u Rusiji – ispričao je pre nekoliko godina izvor blizak paru i dodao:

 

– Milica je nju povela u Moskvu i rekla joj kako tamo mora da slika neke njene modele, a Jelisaveta treba da bude model. Tada ju je upoznala sa Teodosićem. Zvuči neverovatno, ali ljubav je odmah planula. Jelisaveta i Teo su se odmah zaljubili jedno u drugo. Nakon što se ona vratila u Beograd, Teodosić je non-stop jurio za njom i stavljao joj do znanja da mu se dopada, a ona, za razliku od svih njegovih prethodnih devojaka, nije jurila za njim. Njemu se to jako dopalo i ubrzo je rešio da je zaprosi –

 

Nakon 6 meseci veze, Miloš i Jelisaveta su se venčali u Begradu 25. juna 2017. godine, a o njihovoj svadbi se pričalo mesecima.


 

 

makonda-tracker