tako mala, a tako šik

Očaravajući modni detalj Jelisavete Orašanin: Torbica od 4.500 evra za kojom će sve dame uzdisati

2

Jelisaveta je više puta dokazala da je žena sa stilom, a sada je dodatno potvrdila tu etiketu.

foto: jagodenamagli/Instagram
foto: jagodenamagli/Instagram

Naša poznata glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić je već duže vreme u srećnom braku sa jednim od najboljih košarkaša koje je Srbija ikada imala – Milošem Teodosićem. Popularni Teo trenutno igra za italijanski Virtus iz Bolonje i, kako to inače ide kad je on u pitanju, jedan je od najvažnijih igrača svoje ekipe.

S druge strane, najvažnije osobe u njegovom životu su supruga Jelisaveta, ćerkica Petra i sin Bogdan.

 

Jelisaveta Orašanin, Miloš Teodosić
foto: Instagram

Jelisaveta, koju je naša publika imala prilike da gleda u serijama "Ubice moga oca", "Vojna akademija", "Žigosani u reketu" i mnogi drugim ostvarenjima, u poslednje vreme često sve oduševljavava svojim stilom i odevnim kombinacijama.

 

Ovoga puta, novi skupoceni detalj koji su svi primetli je njena nova torbica marke Šanel. Juče je tu torbicu nosila uz jednu veoma izazovnu crnu, prozirnu bluzu.

 

 

I pre neki dan je ona bila neizostavni deo njenog stajlinga, kada je bila u malo otmenijem izdanju, u crnoj elegantnoj haljini sa dubokim izrezom.

 

 

Famozna torbica koja je svima privukla pažnju je mini-model Vanity Case marke Šanel. Kako to već ide kad je visoka moda u pitanju, i cena je uglavnom takva. Ovaj model se na Šanelovom vebsajtu može naći po ceni od oko „tričavih“ 4.600 evra.

 

Doduše, na sajtu se trenutno ne može naći crna verzija, već samo crvena, što znači da je Jelisaveta verovatno pazarila ovaj komad među prvima.

 

 

 

makonda-tracker