(FOTO)

Nosiće se zauvek i u (skoro) svim prilikama: Jelisaveta Orašanin ima večno trendi čizme koje idu uz SVE

0

U Beogradskom dramskom pozorištu je održana godišnja konferencija koja je okupila veliki broj glumaca i novinara.

Jelisaveta Orašanin
Jelisaveta Orašaninfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Beogradsko dramsko pozorište je predstavilo projekte koje će realizovati u dolazećoj 2023. godini, a tom prilikom je okupljen veliki broj medija i glumaca koji su govorili o budućim planovima.

 

Na ovom događaju se pojavila i popularna glumica Jelisaveta Orašanin, koja je vrlo često glavna tema, bilo zbog uloga i novih projekata na kojima radi ili zbog svojih modnih izdanja.

 

U poslednje vreme glumica je često bila na meti pozitivnih komentara na račun izgleda, a trudila se da uvek bude originalna i pomalo izazovna. Ovog puta je odabrala pravu street style kombinaciju kakvu može priuštiti svaka žena, a pritom izgledati savršeno stilizovano.

 

Jelisaveta se odlučila za uvek popularni džins u kombinaciji sa elegantnim dužim sakoom i time postigla maksimalan efekat, dovoljan da se o njoj piše narednih dana. Sakoi ove dužine su postali moderni ove godine, a zahvaljujući njima svaka kombinacija dobija novu notu elegancije i stila.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Glumica je svoje modno izdanje upotpunila modernim modelom kaubojki, praktičnim i uvek aktuelnim čizmama koje mogu da se kombinuju i sa suknjama i sa haljinama. Ipak, bez sumnje najbolje izgledaju s farmerkama maltene svih krojeva, a Jelisaveta je postigla još bolji efekat jer je svemu dodala svetlosivu Chanel torbicu.

 

 

makonda-tracker