opčinila je sve

Upoznala ju je s Teom, diplomirala je na francuskoj akademiji: Ko je zgodna brineta koja letuje sa Jelisavetom Orašanin?

1

Fotografije koje lepa glumica deli na društvenim mrežama opčinile su sve na društvenim mrežama 

foto: Instagram / Jagodenamagli
foto: Instagram / Jagodenamagli

Poznata glumica i supruga proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića Jelisaveta Orašanin već nekoliko dana se odlično provodi na odmoru i to na jednoj od najlepših destinacija na svetu, na prelepim Maldivima

 

Ona svakodnevno deli sa pratiocima fotografije na kojima se vidi prelepa boja mora, male morske ajkule i druga egzotična stvorenja.

 

Ipak, ono što je mnogima privuklo pažnju jeste to da na tom putovanju s njom nije njen suprug Miloš Teodosić već joj društvo pravi zgodna brineta.

 

 

Odmah su se svi zapitali ko je mlada dama koja svojim izgledom privlači poglede? Istražili smo malo Jelisavetin Instagram profil i ono što smo mogli da vidimo mnogima će se veoma dopasti.

 

Naime, devojka koja je označena na njihovim zajedničkim fotkama je Milica Opačić, poznata dizajnerka koja se proslavila u Srbiji fantastičnim odevnim komadima. 

 

Jelisaveta Orašanin i Milica Opačić uživaju zajedno na Maldivima
Jelisaveta Orašanin i Milica Opačić uživaju zajedno na Maldivimafoto: Instagram / Jagodenamagli

 

Ono što je o njoj zanimljivo jeste da je diplomirala na francuskoj akademiji Mod'Art i da je za veoma kratko vreme uspela da svoje ime upiše na listu najpoznatijih modnih kreatora. 

 

Jelisaveta i Milica su dobre drugarice, a sudeći prema onom što se može videti njih dve se ludo provode i veoma dobro znaju kako da uživaju i odmore se na pravi način. 

 

 

makonda-tracker