Kao tinejdžerka

Podmlađuje i savršen je za svaki dan: Jelisaveta Orašanin u udobnom autfitu koji je proslavila Džej Lo

0

Jelisaveta nam je pokazala da i ulična moda može da bude neodoljiva.

Jelisaveta ima veoma unikatan stil
Jelisaveta ima veoma unikatan stil foto: Instagram Jelisaveta Orasanin

Jelisaveta Orašanin je već duže vreme u srećnom braku sa našim poznatim košarkašem Milošem Teodosićem. Ovaj glumačko-sportski par, koji važi za jedan od najskladnijih na našoj javnoj sceni, u posledne vreme živi u Bolonji.

 

Miloš i Jelisaveta, kao i njihovi naslednici Petra i Bogdan, žive u Italiji pošto Teodosić trenutno igra za košarkaški klub Virtus iz Bolonje. Oni od očiju javnosti čuvaju svoju porodicu, tako da danas nisu pokazali kako ona izgledaju.

 

Međutim, s vremena na vreme podele lepe porodične momente, ali tako da se mališanima ne vidi lice. Ista situacija je bila baš nedavno kada su srećni roditelji proslavili četvrti rođendan male Petre.

 

Ne znamo šta je sve Petra dobila od mame i tate za rođendan, ali iz onoga što smo videli na Instagramu tu su bili helijumski baloni, ali i jedan par krila koje je Petra stavila na leđa.

 

Priliku da maloj Petri požele sve najbolje, nisu propustile ni njene koleginice Sloboda Mićalović, Tamara Dragičević, Nina Janković i Anja Mandić, kao ni manekenke Ivana Korab i Sofija Milošević i košarkaš Tadija Dragićević.

 

 

Iako ne objavljuje suviše često fotografije dece, svoje fotografije Jelisaveta deli relativno često. Tako je bilo i sada, kada je glumica pozirala u jednoj street style kombinaciji, koja mnogo podseća na one koje viđamo na Džej Lo, koja je poznata ljubiteljka ulične mode.

 

Jelisaveta se odlučila za poptuno crni autfit. Obukla je uske helanke koje oslikavaju njenu savršenu figuru, kratku majicu, dok su dva glavna "ulična momenta" bili kapa i naočare za sunce.

 

Džej Lo takođe voli uličnu modu
Džej Lo takođe voli uličnu modu foto: Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Helanke, kape i dukserice sa kapuljačom su neko vreme bili zaštitni znak holivudske ikone Dženifer Lopez. Naravno, iako je često u veoma otmenim izdanjima, više puta je pričala kako uživa i u opuštenijim komadima, koje zna da kombinuje na razne načine.

 

Džej Lo često nosi kape, koje kombinuje sa drugim stvarima na razne načine
Džej Lo često nosi kape, koje kombinuje sa drugim stvarima na razne načine foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

 

 

makonda-tracker