RETRO

Džon Vejn stil: Danijela Dimitrovska prošetala omiljeni detalj KAUBOJA iz VESTERN filmova i uklopila ga S A V R Š E N O

0

Danijela Dimitrovska već dugi niz godina važi za jednu od dama sa najboljim stilom na domaćoj sceni.

Danijela Dimitrovska
Danijela Dimitrovska foto: ANTONIO AHEL/ATAIMAGES

Lepa manekenka je punih 10 godina bila u braku sa jednim od naših najpoznatijih voditelja - Ognjenom Amidžićem. Iz njihove ljubavi rodio se i sin Matija, a Ognjen i Danijela su dugo važili za jedan od najskladnijh naših parova, sve dok srediom prošle godine nisu sve iznenadili i otkrili da se razvode.

 

Nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima, tako da su i dalje kontaktu.

 

- Ognjen i ja smo u korektnim odnosima, zapravo u normalnim. To nam je važno zbog zdravog razvoja i odrastanja našeg deteta. Čujemo se svaki put kada je nešto vezano za Matiju. Gledamo da budemo jedno drugom podrška na novom putu i da zajedno prevazilazimo sve poteškoće - izjavila je Dimitrovska prošle godine za Alo.

 

To što se razvela je nije nateralo da više ne veruje u ljubav, baš naprotiv.

 

 

- Uvek sam zaljubljena. U sebe, svoje dete, sve oko sebe, život. I dalje verujem u instituciju braka, tako sam vaspitana budući da dolazim iz jedne patrijarhalne porodice. Zajednica poput braka daje stabilnost, sigurnost za oba partnera, pa i za dete, i nema razloga da gubim veru u to - rekla tada manekenka.

 

Iako se razvela od dugogodišnjeg partnera, jedna stvar kod Danijele se nije uopšte promenila. A to je da ima više nego istančan stil za modu i da nas uvek iznenadi nekom novom kombinacijom. Nije joj strano ni da pogazi neka modna pravila, ali kad ona to uradi - u stvari stvori novi trend.

 

 

To se desilo baš nedavno kada je pokazala najbolji način da se kombinuju tri boje, od kojih jedna nije baš klasična, ili kada je prošetala jednu neobičnu mini haljinu.

 

Ovoga puta Danijela se odlučila za jednu malo svetliju kombinaciju. Belu košulju je ukombinovala sa otmenim sivim sakoom i mini suknjom u istoj boji, ali ipak glavni akcenat je bio na čizmama.

 

 

Sa svim gore navedenim više nego vešto je spojila bež "kaubojke", koje su bile opšti hit pre nekoliko decenija i koje čak i "jači pol" dobro zna iz starih vestern filmova.

 

Danijela je na ovaj način po ko zna koji put pokazala da osim što uredno prati trendove, zna i da napravi neki neočkivani modni spoj i da ih lansira.

 

 

makonda-tracker